Нямки від Ніни та Улянки: м’який манник і печене м'ясо (з ананасовим маринадом)
«Кулінарами не народжуються, ними стають», – так вважають дві сестрички з Рожища, які понад рік ведуть свій кулінарний блог на YouTube.
Район.Рожище продовжує публікувати кулінарні відеорецепти Ніни та Улянки Глинюків.
Читайте також: Нямки від Ніни та Улянки: салат «Соняшник» та різдвяний Штолен
Ви не вмієте готувати? Нехай це вас не засмучує! Виправити це дуже просто – частіше заглядайте до нас у гості – і ви не тільки навчитеся, але і полюбите готувати!
Сьогодні Ніна та Улянка пропонують приготувати м’який манник і печене м'ясо (з ананасовим маринадом).
Для манника потрібно: 2 склянки манної крупи, 2 ст. ложки какао, 1 склянка цукру, 100 г розтопленого масла, ½ ч.ложки соди, 0,5 л кефіру.
Печене м'ясо. Для маринаду потрібно: 2 зубки часнику (перетертого), 2 ст. ложки меду, 200 мл ананасового соку (маринаду), 2 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка тимяну (або приправи до м’яса), 1 ст. ложка коріандру (у зернах – ½ ч. ложки). Усі інгредієнти для маринаду ретельно змішуємо і кладемо в них підготоване м'ясо.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром