20 січня: гортаючи рожищенський календар

20 Січня 2018, 07:00
Олександр Басалик - начальник Рожищенського відділення поліції 5773
Олександр Басалик - начальник Рожищенського відділення поліції

20 січня День народження святкує начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик.

Щиро бажаємо імениннику міцного здоров’я, наснаги, високих досягнень і фахового зростання. Здійснення планів та задумів як в особистому житті, так і в професійній царині. Нехай оптимізм,  віра та удача завжди будуть поряд.

Бажаємо любові, злагоди у родині, вірних друзів, готових щиро порадіти за успіхи та розділити проблеми.

Щастя Вам, Олександре Івановичу, та всіх благ! 

Також сьогодні радісний день, День народження зустрічає Валентин Чербаджі - керівник народного аматорського духового оркестру РД «Просвіта». Колеги щиро вітають іменинника та бажають міцного здоров’я та творчих досягнень. Нехай  добро множиться, а негаразди оминають оселю. Бажають невичерпного джерела натхнення та оптимізму, нових творчих здобутків та досягнень, а в особистому – родинного затишку, взаєморозуміння, миру та спокою у сім’ї!

2
Валентин Чербаджі - керівник народного аматорського духового оркестру РД «Просвіта»
Валентин Чербаджі - керівник народного аматорського духового оркестру РД «Просвіта»

День Ангела святкують: Іван.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Субота по Богоявленні. Преподобного Пахомія Кенского. Попразднство Богоявлення. Собор чесного і славного пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна.

Погода: Сьогодні очікується -2..-6 °C, без опадів, слабкий вітер. 

Народний прогноз погоди: 20 січня відзначається Собор Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна. Цей день є кінцем святок: «Іван Хреститель свята відвів».

Якщо цього дня стояла ясна і холодна погода, то літо очікувалось засушливе, а похмура і сніжна — натякала на рясний урожай. До 20-го січня закінчувались Богоявленські морози, і хоча попереду ще була майже половина зими, люди вже жили в очікуванні тепла: «Тріщи, мороз, не тріщи — минули Водохрещі: дуй, хурделиця, не дуй — на Великдень пішло».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024