Як обрати та встановити газове обладнання: поради від фахівців «Волиньгазу»

17 Серпня 2022, 17:04
Газові котли Реклама 443
Газові котли

У клієнтських просторах 104.ua на Волині можна придбати сертифіковане газове обладнання. Компанія пропонує котли, колонки, водонагрівачі від європейських виробників Viessmann, Vaillant, Ariston, Bosch та власного імпорту – 104.ua Model T, Baymak, DemirDokum, ECA, Termet.

Про це в ефірі СіД FM у програмі «По обіді» розповіла менеджерка з продажів мережі клієнтського простору 104.ua Ольга Руденко.

«У 2021 році у клієнтських просторах волиняни придбали понад тисячу газових котлів. Цьогоріч, не дивлячись на воєнний стан в країні, у нашій компанії клієнти купили понад 400 котлів та понад 200 сигналізаторів», – каже фахівчиня.

Обрати газовий котел, водонагрівач чи колонку допомагає персональний менеджер Клієнтського простору. Персональний менеджер – це посередник між Оператором газорозподільної мережі (ГРМ) та клієнтом з моменту подання заяви й до остаточного отримання послуги.

Спеціаліст надасть фахову консультацію щодо питань приєднання до ГРМ/реконструкції, розробки проєктної та технічної документації, технічного обслуговування будинкових мереж та приладів.

Крім того, клієнти можуть замовити пакетну послугу та  довірити встановлення газового обладнання досвідченим фахівцям АТ «Волиньгаз».

Що входить у пакетну послугу:

  • допомога у підборі нового газового обладнання;
  • демонтаж старого газового приладу;
  • підключення нового газового обладнання;
  • заміна кранів, шлангів та інших комплектуючих;
  • підключення системи газо- та водопостачання.

Придбати газове обладнання можна в Клієнтських просторах 104.ua на Волині або на сайті https://market.104.ua/ua/

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024