Рятувальники Рожищенської громади отримали протипожежне обладнання

28 Липня 2022, 13:11
Рятувальники отримали обладнання 1113
Рятувальники отримали обладнання

Із початком повномасштабної війни в Україні міжнародні партнери переорієнтувалися з напрямками співпраці та зосередили допомогу на належне реагування під час надзвичайних ситуаціях.

Нещодавно у Рожищенську громаду, яка є учасником проєкту USAID «ГОВЕРЛА», надійшло пожежне обладнання та спорядження. Про це пишуть на сайті Рожищенської міськради.

Серед отриманого – ліхтарі, мотопомпи, комплекти захисного одягу, пожежні каски та захисні пожежні чоботи.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук передав речі для рятувальників місцевої пожежної охорони сіл Переспа й Навіз. Необхідне обладнання отримали й старости громади.

Очільник громади зауважив, що така допомога є необхідною і своєчасною. Попри те, що у нашій області не ведуться бойові дії, загроза вторгнення все ще залишається високою, адже Волинь – важливий стратегічний регіон. Тому маємо бути готові до будь-якого сценарію розвитку подій.

«Отримане обладнання допоможе забезпечувати життєдіяльність громади та надавати послуги населенню у критичних ситуаціях, якщо такі виникнуть. Ми дякуємо проєкту «ГОВЕРЛА» та Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) за надану підтримку. Сподіваюся, що разом з «Говерлою» й надалі ми зможемо реалізовувати проєкти, які допоможуть нам підвищити безпеку громади та підсилити матеріальну базу рятувальників», – зауважив Вячеслав Поліщук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024