У Рожищі поліцейські продовжують виховну роботу з дітьми

17 Січня 2018, 11:00
5251

Правоохоронці організували для дітей уроки правового інформування, розповіли їм важливість дотримання прав та обов’язків.

Під час проведення профілактичних заходів на території району інспектор Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області капітан поліції Андрій Торожнюк завітав до притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації. 

Саме тут перебувають діти, які самовільно залишили місце навчання й проживання та які залишилися без батьківського піклування. В ході заходу, з дітлахами було проведено роз’яснювальну роботу, щодо дотримання ними прав та обов’язків, роз’яснено щодо заходів безпеки під час проведення зимових канікул, недопущення травматизму та нещасним випадкам, а також як поводитися у складних життєвих ситуаціях. 

Крім цього, дітям було наголошено на неприпустимості вчинення ними кримінальних та адміністративних правопорушень, недопущення самовільного залишення місця проживання та навчання та дотриманню прав кожного громадянина України.

На завершення вихованці притулку для дітей подякували правоохоронцю за турботу відносно них, та запевнили, що спільними зусиллями здобудуть мир на всій території України. 







 

Коментарі
18 Січня 2018, 12:05
Це часом не той страж закону, що до дітей чіпляється малолітніх на шкільних майданчиках? Ні ну ви не подумайте, мова не про непристойні пропозиції, мова про " а ну всі показали телефони, щоб я ІР звірив". Так можна і догратися - неповнолітні діти все ж таки...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024