«Пасажир вдарив нетверезого чоловіка в обличчя і вийшов з автобуса...», - лист в редакцію

16 Січня 2018, 13:55
6268

У редакцію Район.Рожище надійшов лист від пана Ігоря.

Чоловік розповів про пригоду, яка трапилася з ним в салоні маршрутного таксі «Луцьк-Рожище». 

Подаємо лист без змін.

13 січня в маршрутці Луцьк-Рожище, яка їде до автостанції мною були помічені неправомірні дії з боку водія. Ситуація склалась так. Попереду сидів чоловік, який був в стані алкогольного сп'яніння. Йому років 60. Особливо нічого поганого не робив, головне, ні на кого не нападав. Біля нього сиділа жінка-інвалід, яка вирішила відсісти з невідомих мені причин. 

Після чого її колишній сусід хотів їй щось сказати, оскільки жінка пересіла на сидіння яке було попереду, він торкнувся її плеча, щоб вона обернулась до нього. Звичайно, це мені не сподобалось, але оскільки він не хамив і не поводив себе агресивно, я нічого не став робити. Але деякі пасажири вирішили це достатнім для того, щоб висадити чоловіка, про що й стали просити водія. 

Водій же, як справжній «герой», вийшов і почав витягувати його за руки. Зауважу, чоловік був явно старшим за нього. І як би там не було водій не має права застосовувати фізичну силу порушуючи цим ряд конституційних прав та принижуючи цим людську честь і гідність. Я зробив зауваження водію, що він перевищує межі своєї компетенції і йому потрібно викликати наряд поліції. Водій сів на своє місце. 

Але що вразило найбільше, пасажири почали на мене кричати, що я не захистив жінку-інваліда, а заступився за п'яного. На той момент всі забули, що він в першу чергу людина, чийсь батько та можливо вже і дід. Один з пасажирів на зупинці вирішив себе також відчути героєм. Коли автобус зупинився він вдарив нетверезого чоловіка в обличчя і вийшов. 

Хотілось би знайти його та притягнути до відповідальності, але на жаль, навряд чи вийде. Водій навіть не звернув на це уваги, що у нього у транспорті сталося правопорушення. 

Також дуже було образливо, що люди мене похвалили б, якби я також почав бити цього чоловіка. А от, коли я його захистив, всі відразу почали словесно нападати на мене. 

Сам навчаюсь на юриста на 3-му курсі. Знаю, що так не можна було робити, тому зробив зауваження. А найбільше вразило, коли жінка років за 50 почала акцентувати увагу на тому що я, м'яко кажучи, занадто молодий, щоб робити зауваження. Хотілось би звернутися до таких осіб та сказати, що деякі люди набагато молодші за вас можуть в чомусь розбиратись краще. А ті, хто робить акцент на вік просто не мають більше аргументів. У мене все.

Коментарі
16 Січня 2018, 17:01
В сусiдній державі теж є подібні випадки,там таке називають "окончатєльноє оскатініваниє нациі".
16 Січня 2018, 18:03
Наївний студент. Звикай хлопче до того, що наші люди в основному не бачать півтонів, а мислять лише в площині чорне-біле. Та і стадний інстинкт ще робить своє діло. "Ніколи не грайте шахи з голубами. Воно все одно порозкидає фігури, обгадить дошку і полетить розказувати як він вас зробив"(с)
16 Січня 2018, 18:44
Але ж невже люди не розуміють, що так далі жити не можна!? Тож воно все вертається! Принизливо, що їх називають людьми. Так, п'яний, але ж не дибоширив, не лаявся. Вони були гірше його! В сто раз!
16 Січня 2018, 22:41
Мені дуже прикро, що люди опускаються до такого. Звісно, спілкуватися з нетверезою людиною не крепко хочеться, але ж не потрібно за це її бити. Я 100% згідний із Ігорем
17 Січня 2018, 03:01
Повністю підтримую Ігора,я теж не змогла б стати на сторону такої НЕЛЮДСКОСТІ-інакше не назвеш.Та на жаль це не рідкість в наш час.А головна причина саме в тому,що люди змінили свої оріентири.Проміняли Бога на мамону,от вам і результат.А якби жили як наші предки-зі страхом Божим ,та любовью до Христа та людей,то і самі були людьми,атак ..що ж ви хочете.. Нам головне,в цьому часі і суспільстві самим не озвіріти і при будь яких обставинах залишатися Людьми,то і Бог буде з нами.Пропоную почитати настанови Святого Гавриїла Ургебадзе,а через святих, як відомо говорив Сам Бог.<br/>Поучения Святого Гавриила Ургебадзе:<br/>Выше всех канонов и уставов — любовь. Если ненавидишь хотя бы одного человека — отвратителен перед Богом. Надо любить всех. Но если не можешь, хотя бы желай всем добра. В последние времена людей спасёт любовь, смирение и доброта. Доброта откроет врата Рая, смирение введет туда, а любовь покажет Бога.<br/><br/>В последнее время сторонники антихриста будут ходить в церковь, будут креститься и будут проповедовать евангельские заповеди. Но не верьте тем, у кого не будет добрых дел. Только по делам можно узнать настоящего христианина.<br/><br/>Ты не осуждай, судия – сам Бог. Тот, кто осуждает, как пустой колос пшеницы, у которого всегда поднята голова и который поэтому всегда смотрит на других сверху вниз. Если увидишь убийцу, или блудницу, или пьяницу, валяющегося на земле, не осуждай никого, потому что Бог отпустил их повода, а твой повод держит в руках. Если твой тоже отпустит, ты окажешься в худшем положении: можешь впасть в тот грех, в котором осуждаешь другого, и погибнуть.
17 Січня 2018, 03:20
Хочу ще сказати для Ігоря-Ви не перживайте,уБога ваги точні!І коженому ,в свій час буде, відважено хто що заробив.Хто проявив НЕ милосердя до ближнього-того і Бог строго судитиме ..і навпаки.Ніщо в нашому житті не проходить безслідно .Постійно для кожної людини йде перевірка-яка її душа.чи підасться вона спокусам ..Бажаю вам зберегти свое добре серце і ні під ніяким впливом натовпу не помяніти його на звірине.Спаси Вас Господи!
17 Січня 2018, 09:44
&quot;Один з пасажирів на зупинці вирішив себе також відчути героєм. Коли автобус зупинився він вдарив нетверезого чоловіка в обличчя і вийшов.&quot; Цей &quot;герой&quot; звичайний боягуз з комплексом самоствердження за рахунок слабших від себе! Нехай би спробував вдарити під час руху автобуса, а не на зупинці - не факт, що не отримав би по пиці!!!
17 Січня 2018, 12:44
У нас завжди такі герої. &quot; Я на тебя кидаю и больше не играю&quot;. Коли жареним запахне всі герої ховаються по норах. На мітинги ходити і кричати ми всі херої, в АтО? а в АТО вже повинні прокурори, СБУ всі інші органи йти, саме таке ж ми герої поширюємо в соцмережах, і ще й вважаємо себе великими патріотами що поширили своє боягузство. Нація впевнено котиться в прірву.
17 Січня 2018, 20:39
кожен день в маршрутках їздять такі от герої а особливо здорові чоловіки які нізащо в світі не поступляться місцем старшим людям жінкам з дітьми вагітним на це гидко дивитись
17 Січня 2018, 22:56
Ігоре ви справжня людина.Ви вже зробили хорошу справу і залучили до обговорення людей щоб задуматись а хто ми є? А підписчику З Богом окреме дякую мудро і переконливо і Вас СПАСИ ГОСПОДИ!
17 Січня 2018, 23:51
ну той що вдарив бидляк .а якщо пахне жареним кличуть мам і тат
22 Січня 2018, 17:54
Ігоре! Як ти міг написати таку брехню , я їхала в цій маршрутці, На одній зупинці у м. Луцьку сіло 3 мужчин , один із них був дуже п'яний з великою сумкою, засопляний , заслиняний . Він сів біля дівчини інваліда , почав її обнімати і пхати руки на коліна і кругом її обмацувати . Дівчина в нього просилася не чіпати її але цей &quot;збоченець&quot; продовжував своє і говорив різну бридоту , що було соромно слухати.Водій маршрутки все це чув і сказав&quot;Батьку заспокойтеся &quot; ,але він продовжував своє.Тоді звільнилося місце з другої сторони і ця дівчина пересіла.Тоді цей п'яний повернувся і почав своїми руками лізти до мене я встала , коли звільнилося місце у Маяках я сіла теж з іншої сторони.Тоді він знову почав тягнутися до ціє дівчини, водій прсив цілу дорогу заспокоїтися.А ти Ігоре , сидів тупо у своєму телефоні , коли всі пасажири стали просити водія його висадити, щоб він заспокоїся В Копачівці на зупинці водій відкрив двері і сказав йому виходити, тоді ти почув і почав говорити свої дві фрази &quot;порушуєте закон&quot; . Невідомо хто порушує ,у школі діти знають ,як потрібно себе поводити у громадських місцях . Тоді із заду підійшов чоловік який його знав , попросив водія щоб він його завіз у Рожище і сказав я біля нього постою . Ми поїхали далі біля РЕСу цей охоронець вийшов а цей п'яний знову почав тягнутися до ціє дитини. за переїздом підійшла до дверей на вихід молода пара , жінка спереду а чоловік із заду , тоді цей п'яний вхопиа її руми за дупу ,тоді її чоловік вдарив цього нахала. На зупинці пасажири виштовхали його з маршрутки. А ти сидів у своєму телефоні, а як сталася бійка ти знову за своє &quot; порушуєте закон&quot;, якщо ти такий праник ти міг би і сам викликати поліцію , або сісти до цого вонючого нахала він же сидів сам майже цілу дорогу.Ти мене здивував, я не маю права судити тебе, але ти ще зовсім молодий ,заучений, зазубрений хлопчина, який з тебе буде юрист? Чиї інтереси ти будеш захищати а можливо це був твій знайомий?Ти добре бачив цю дівчину, як ти не міг за неї заступитися чи принаймі залишити свої наушники і почути пасажирів і водія , який його гарно цілу дорогу просив то ти всіх звинуватив. Шановна редакція! Ви цю дитину дуже добре знаєте вона з Дубищ - Інна. То всі пасажири з самого Луцька терпіли цього смердючого нахала. Жах. У сусідній Польщі з пивом у руці не зайдеш у маршрутку а ми йдемо в Європу. Ще такі коментарі підтримують студента, який написав не правду Ганьба. Маршрутка їхала з автостанції о 14 .00
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024