Нямки від Ніни та Улянки: салат «Соняшник» та різдвяний Штолен

14 Січня 2018, 10:17
6388

«Кулінарами не народжуються, ними стають», - так вважають дві сестрички з Рожища, які понад рік ведуть свій кулінарний блог на YouTube.

Район.Рожище продовжує публікувати кулінарні відеорецепти Ніни та Улянки Глинюків.

Також читайте: Нямки від Ніни та Улянки: юні рожищанки влаштували вдома «Пекельну кухню». Нямки від Ніни та Улянки: готуємо смачний салат «Ідилія».

Ви не вмієте готувати? Нехай це вас не засмучує! Виправити це дуже просто – частіше заглядайте до нас у гості і ви не тільки навчитеся, але і полюбите готувати! 

Сьогодні Ніна та Улянка пропонують приготувати салат «Соняшник» та Штолен сирний.

Для салату потрібно: 200г відвареного курячого філе 1б.кукурузи 1 середнє яблуко 4 яйця 100г відварених і обсмажених сухих грибів 1уп.чіпсов 50г насіння 1п. майонезу

Штолен – традиційна німецька ​різдвяна випічка. Найпоширеніший різновид штоленів із начинкою з родзинок та цукатів, хоча попитом користуються також рецепти з сиром,маком, горіхами або марципаном.

Інгредієнти: Масло вершкове 200г. 50г розтопленого для змащення. Цукор 200г. Яйця-2шт. Сир 5% -250г. Ванільний цукор-10г. Родзинки-250г. Цукати-100г. Коньяк-60мл. Волоський горіх- 150г. Цедра 1 лимона. Сік 1/2 частини лимона. Сіль-3г. Розпушувач-8г. Борошно в/г.-500г.

 

Коментарі
14 Січня 2018, 20:53
Молодці!!!
17 Січня 2018, 18:49
Талановиті молодці
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024