Нямки від Ніни та Улянки: салат «Соняшник» та різдвяний Штолен
«Кулінарами не народжуються, ними стають», - так вважають дві сестрички з Рожища, які понад рік ведуть свій кулінарний блог на YouTube.
Район.Рожище продовжує публікувати кулінарні відеорецепти Ніни та Улянки Глинюків.
Також читайте: Нямки від Ніни та Улянки: юні рожищанки влаштували вдома «Пекельну кухню». Нямки від Ніни та Улянки: готуємо смачний салат «Ідилія».
Ви не вмієте готувати? Нехай це вас не засмучує! Виправити це дуже просто – частіше заглядайте до нас у гості і ви не тільки навчитеся, але і полюбите готувати!
Сьогодні Ніна та Улянка пропонують приготувати салат «Соняшник» та Штолен сирний.
Для салату потрібно: 200г відвареного курячого філе 1б.кукурузи 1 середнє яблуко 4 яйця 100г відварених і обсмажених сухих грибів 1уп.чіпсов 50г насіння 1п. майонезу
Штолен – традиційна німецька різдвяна випічка. Найпоширеніший різновид штоленів із начинкою з родзинок та цукатів, хоча попитом користуються також рецепти з сиром,маком, горіхами або марципаном.
Інгредієнти: Масло вершкове 200г. 50г розтопленого для змащення. Цукор 200г. Яйця-2шт. Сир 5% -250г. Ванільний цукор-10г. Родзинки-250г. Цукати-100г. Коньяк-60мл. Волоський горіх- 150г. Цедра 1 лимона. Сік 1/2 частини лимона. Сіль-3г. Розпушувач-8г. Борошно в/г.-500г.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Коментарі