Оштрафували водія, якого двічі за день ловили п'яним за кермом на Рожищенщині

30 Червня 2022, 18:14
Оформлення протоколу 982
Оформлення протоколу

Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула адміністративні матеріали, що надійшли з Відділу поліцейської діяльності № 1 (Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.

Про це йдеться у постанові суду від 23 червня, передає Район.Рожище.

Чоловік 6 червня о 16:40 у селі Тристень Доросинівської громади по вулиці Центральній керував автомобілем марки ВАЗ 11183, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Через дві години того ж дня його затримали п'яним за кермом у селі Щурин Доросинівської громади по вулиці Перемоги.

На вимогу поліцейського пройти у встановленому законом порядку огляд щодо визначення стану сп'яніння, чоловік відмовився.

У судовому засіданні водій свою вину у вчиненні адміністративних правопорушень визнав повністю. Просив суд суворо не карати його.

Згідно з актом Рожищенської багатопрофільної лікарні, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння – 2,45 проміле алкоголю, що у 12 разів перевищує норму.

Суддя постановила визнати чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, та накласти на нього штраф у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Також він сплатить в дохід держави 496 гривень судового збору.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром