Відкрили оновлену Рожищенську ДЮСШ

05 Лютого 2016, 11:43
3084

4 лютого після тривалого ремонту відбулося урочисте відкриття Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи. Урочистості відвідало керівництво району, спортсмени, ветерани спорту, тренери, батьки та учні.



3

 

Не оминув захід і голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Присутнім продемонстрували оновлене та розширене приміщення школи, його територію.

Директор спорт школи Сергій Приходько в подробицях розповів, яким було приміщення до ремонту, а яким є тепер:

- 5 років тому у спортивній школі було лише одне приміщення спортивного залу, а на даний момент вона включає: стадіон, адміністративне приміщення, 2 спортивних зали, 2 роздягальні, 2 душові кімнати, 2 внутрішніх туалети з оновленим освітленням, сучасною вентиляційною системою, а найважливіше – вона повністю обладнана тепловодопостачанням, - зауважив Сергій Васильович.

3





Також Сергій Приходько висловив надію, що всі 273 вихованці школи ще покажуть себе на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Оновлена Рожищенська ДЮСШ приємно вразила і голову Волинської  облдержадміністрації Володимира Гунчика:

- Дуже приємно відвідувати заклади освіти, культури, медицини та спорту, коли розумієш, що пори всі намагання ззовні, негативно вплинути на розквіт України, ми бачимо радісні та усміхнені обличчя молоді, і  приємно, що продовжують будуватися та відновлюватися школи, садочки і спортивні комплекси, такі як у місті Рожище, це дає можливість зрозуміти, що країна живе, вона буде жити і є насправді непереможною державою, зазначив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Для педагогів школи та її учнів відкриття закладу після ремонту – свято. А яке ж воно без нагород? Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська та голова Рожищенської районної ради Андрій Музика вручили подяки тренерам та ветеранам спортивної школи за вагомий внесок у розвиток культури і спорту, значні спортивні досягнення, популяризацію спорту та здорового способу життя серед жителів міста і району та висловили свої найкращі побажання.

Не оминули увагою і учнів: 40 кращих вихованців школи відзначили за старанну працю та спортивні досягнення.

1

1

1


 

Наталя Юхимчук

Фото автора

 

Коментарі
05 Лютого 2016, 15:23
Так вона ж і не закривалась
05 Лютого 2016, 17:40
Красувалися ті, хто менше всіх напнулися... Як, впринципі, завжди.
05 Лютого 2016, 21:27
Алла,ви влучно висловились...Та це як і завжди
05 Лютого 2016, 21:51
А чого мера не запросили? В чому провинився?
06 Лютого 2016, 00:14
А цікаво,хто акт виконаних робіт підписував в якому між іншим фігурує сумма в 128000 грн.за встановлені вікна (встановлені ще при дулюкові).також крім вікон,взяли гроші за підсобні приміщення побудовані ще за правління масалова.тобто хтось мийнув кілька сотт тисяч гривень на цій спорт.школі.підскажіть куди запит чи то заяву написати,в нОВУ поліцію,сбу чи то в нОву реформовану прокуратуру?
06 Лютого 2016, 08:49
вишовишо?? не тра ніяких запитів!! давайте зустрінемося 06.02.16 біля колодязя за грузятином, водички поп"ємо і все поймете!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024