У Рожищі збирають меблі для переселенців

25 Червня 2022, 10:49
Меблі 1070
Меблі

У місті Рожище закінчують ремонт гуртожитку ветколеджу, куди найближчим часом переїдуть переселенці з різних куточків України.

Про це 24 червня розповіла директорка рожищенського ЦНАПу Людмила Пархомчук.

«Сьогодні в нашому місті є люди, яких ми тимчасово прихистили та надали допомогу. Частина з них повернулася до своїх домівок в Київську, Чернігівську, Житомирську та Сумську області, але є такі сім'ї, які в цій війні втратили все: домівку, майно, всі блага, і повертатися ці люди не мають куди, а дехто немає навіть і до кого», – розповідає жінка.

За її словами, в місті Рожище прийняли рішення облаштувати гуртожиток Рожищенського ветеринарного коледжу по вулиці Грушевського, 14 для вимушено переселених осіб, які перебуватимуть і надалі в місті. З допомогою підприємців, благодійних фондів зробили косметичний ремонт, отримали матраци, постіль, деяку побутову техніку.

«На даний час виникла потреба в меблях. Тому прошу небайдужих по можливості допомогти тумбочками, шафами, ліжками, якими ви вже не користуєтеся. Також хочу подякувати жителям нашої громади за підтримку, допомогу, яку ви надавали нашим збройним силам, переселеним людям із пекла війни, не стояли осторонь всі ці 120 днів. Я вірю, що ми разом переможемо! Слава Україні!», – звертається Людмила Пархомчук.

Меблі можна привозити в гуртожиток ветколеджу по вулиці Грушевського, 14.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024