Що подарувати дитині – найцікавіші ідеї

24 Червня 2022, 09:20
Діти Реклама 1142
Діти

Вибір подарунка для дитини – відповідальне завдання. Будь-який, навіть маленький сюрприз, викликає у дітей захоплення та дарує радісні відчуття. Вгадавши з презентом і подарувавши малюкові те, що дійсно буде цікавим і несподіваним, ви зробите свято таким, що справді запам'ятовується.

Як вибрати подарунок дитині

Асортимент товарів для дітей настільки великий, що дорослі часто не можуть розібратися, що сподобається дитині. Щоб не помилитися, враховуйте кілька важливих факторів:

  1. Вік. Малюкам у віці до 3-х років підійдуть «розумні» іграшки, що сприяють швидкому розвитку. Підліткам сподобається ігрова консоль чи ролики.
  2. Темперамент. Тим, хто любить спокійно проводити час, сподобаються головоломки чи набори для творчості. Непосиди зрадіють новому скейту чи гіроборду.
  3. Особисті вподобання. Ви, напевно, помічали, чим цікавиться ваша дитина. Ігровий набір із героями з улюбленого мультсеріалу чи нові шахи – все залежить від захоплень самого отримувача. У старших дітей можна поцікавитись, про що вони мріють.

Найпопулярніші подарунки для дітей

Пошук презентів для дитини за популярністю – доволі непогана ідея, особливо якщо ви впевнені, що іграшка, яка має попит, підійде малюкові за інтересами і одночасно буде корисною для нього. Хоча діти різні, декілька варіантів можна виділити як топ затребуваних подарунків.

«Розумні» іграшки

Вони вміють рухатися, танцювати та співати, допоможуть вивчити алфавіт, кольори чи тварин. Багато з них синхронізуються зі смартфоном, що значно полегшує керування. Деякі «розумні» іграшки можуть зацікавити навіть школяра – наприклад, робот-трансформер.

Дитячий транспорт

Всі діти, незалежно від темпераменту та віку, зрадіють новому велосипеду або скейту. Також гарною ідеєю буде купити самокат для дитини у Полтаві та навіть електросамокат чи гіроскутер, якщо одержувачу більше 7-ми років. Малюкам однозначно сподобаються толокари – ви можете вибрати моделі на вік до 3-х років та старших діток, оскільки асортимент досить великий.

Головоломки та настільні ігри

Навіть маленькі діти часто цікавляться збиранням пазлів чи творчістю. Для старших можна підібрати стратегічні, інтелектуальні та інші види настільних ігор. Такий подарунок буде корисним і для тих, хто готується до школи – вони розвивають посидючість та логічне мислення.

Окуляри віртуальної реальності

Мрія більшості дітей віком від 12 років. За допомогою VR-окулярів можна повністю поринути у світ улюбленої гри, переглядати мультфільми і навіть навчатися.

Гаджети

Учнів старшої школи та студентів можна порадувати новим ноутбуком чи смартфоном. Такі пристрої одночасно будуть засобами спілкування та відмінними помічниками у навчанні. Враховуйте вподобання дитини, проявіть фантазію – і подарунок обов'язково буде незабутнім.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024