Рожищенські переселенці співпрацюватимуть з артлайфівцями

04 Лютого 2016, 14:00
1576

На днях у групі громадської організації «Рука допомоги» в соціальній мережі Фейсбук було розміщене оголошення про пошук у райцентрі волонтерів для створення вокально-інструментальної групи.

Район.Рожище поцікавився у голови ГО рожищенських переселенців Світлани Чернобаєвої (а саме вона дала клич!) про її найближчі плани у розвитку організації.

Як розповіла Світлана, у неї виникла ідея створити гурт в м. Рожище, який працюватиме за волонтерським принципом – виступатиме з концертами на заходах, а виручені від квитків кошти спрямовуватиме на потреби сімей військових АТО та родин переселенців.

Чи вдасться жінці організувати музичний колектив  для цієї благої цілі, складно спрогнозувати. Втім, наразі нам відомо, що Світлана уже заручилась підтримкою місцевої культурної організації «Арт лайф»

— Артлайфівці погодились проводити концерти для благодійності ВПО та сімей бійців АТО. Словом, будемо працювати! — додала волонтерка.

Коментарі
04 Лютого 2016, 22:27
Так з Світланою ми розмовляли, ми схвалюємо її ідеї, щодо благодійних концертів, виручені кошти які підуть сім'ям тимчасово переміщених сімей з східних областей та сім'ям загиблим воїнам АТО. Це дуже позитивний напрямок, що дасть змогу віднайти "місток порозуміння між заходом та сходом". Звісно це не реально на даний момент створити музичний колектив. Але обіцяємо, що до такої благодійної акції долучиться не один музичний виконавець, з відповідною тематикою пісень. Це все правильні кроки. Від імені "Арт Лайфа" просимо не байдужих підтримати таку ідею та долучитись до такого дійства. У разі проведення такої події, ми докладемо усіх зусиль, та максимум реклами для того, щоб це все відбулось. Ну і звичне від нас - Слухайте рідне, любіть музику — відчувайте серцем! Завжди Ваші Ко "Арт Лайф"
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024