«Оплата за розподіл газу – підтримка економіки та енергетичної безпеки регіону», – Волиньгаз

13 Червня 2022, 15:00
Бригада аварійно-диспетчерської служби перевіряє газове обладнання Реклама 520
Бригада аварійно-диспетчерської служби перевіряє газове обладнання

АТ «Волиньгаз» просить споживачів газу сплатити за послугу розподілу газу. Зробити це необхідно до 20 червня. Підтримка енергосистеми зараз надзвичайно важлива.

Це спільна робота комунальних компаній і споживачів на енергетичному фронті України. Про це інформує пресслужба «Волиньгазу».

Рахунки за доставку газу є в особистому кабінеті. Сплачуйте онлайн прямо з дому в будь-який час за допомогою онлайн-сервісів 104.

Оберіть зручний для вас спосіб дистанційної оплати:

  • Особистий кабінет на сайті 104.ua http://bit.ly/cabinet104
  • Мобільний додаток 104.ua:

- play.google – https://bit.ly/3l03fr6  

- app.store – https://apple.co/3sr4ROR   

В умовах воєнного стану АТ «Волиньгаз» 24/7 здійснює доставку блакитного палива до понад 250 тисяч споживачів, забезпечує стабільну роботу газорозподільної системи регіону. Працівники підприємства щоденно здійснюють обслуговування мереж та обладнання, їх ремонт, оперативно виявляють та ліквідують аварійні ситуації.

Завдяки коштам за розподіл газу вдається ремонтувати труби, ГРП, ШРП, виїжджати на виклики, усувати аварії, модернізувати об’єкти критичної інфраструктури та підтримувати економіку.

Газорозподільна компанія дякує кожному за вчасну оплату розподілу газу.

 

Довідково: АТ «Волиньгаз» працює під брендом РГК. Регіональна газова компанія – виробничо-технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності та логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024