Військові просять священника МП передати їм намет, що стоїть біля церкви у Рожищі

11 Червня 2022, 14:09
Священникові передали звернення від військових 42617
Священникові передали звернення від військових

Військовослужбовці з Рожища звернулися до релігійної громади, яка підтримує московський патріархат, та до благочинного Рожищенської округи Петра Іваничка з проханням передати їм намет, який нещодавно встановили на церковному подвір'ї у місті.

Прохання передали після служби, 11 червня. Про це повідомили у громадській організації «Самооборона» міста Рожище.

Документ отримав син благочинного, священник Олександр Іваничко. Він пообіцяв передати звернення безпосередньо власнику намету.

«У зв'язку з вторгненням російської федерації на територію України та знищень військового майна внаслідок бойових дій, просимо Вас надати для потреб військовослужбовців військової частини ... багатомісний військовий намет, що розташований на території церкви Святого Архістратига Михаїла у місті Рожище. Наразі маємо потребу у даних наметах у кількості 3 штук», – йдеться у документі.

Нагадаємо, військовий намет на подвір'ї церкви у Рожищі встановили 8 червня. Його використовують для проведення богослужінь.

Раніше священник Петро Іваничко маніпулював зверненням президента Зеленського.

Коментарі
11 Червня 2022, 11:21
Два військовослужбовці прийшли Дулюк і Дунець знову піар робити. Самооборона мєстна.
11 Червня 2022, 11:21
Вони може вже білоруських братів чекають? Ті ж також визволяти нас мають йти! То й намета їм вже підготували завчасно..
11 Червня 2022, 13:21
Ви пройдіться по прапорщиках, які працювали в військових частинах, там не тільки палатку знайдете.
12 Червня 2022, 09:20
А чому ці два здоровенних мужики Дулюк і Дунець ще не на передовій? Таких там дуже не вистачає з вміннями бути кругом першими!!!!! Чи вони лише вміють ПІАРИТИСЯ,там,де багато людей вкладають сили,час і свої гроші, щоб допомагати нашим військовим,а в кінцевому рахунку одні вони лише це зробили!!!! Висновок один:,,Хитрі,,патріоти"і великі піарщики, яких в Рожищі аж ЗАБАГАТО!!!,за рахунок інших людей!!!! Військовому командуванню потрібно потурбуватися про відправку на передову!"
12 Червня 2022, 10:01
Як вже набрид цей срам і стид , кожен чимось не задоволений в кожного є претензію , то не те зробиа не так сказав не те зняв не таку фотографію опублікував !!! Нароооод камоннн , хватить !!! Дякуйте Богові що ви живі і в безпеці. Хто чим може так нехай допомагає якщо він вважає це правильним! Хтось фінансово , хтось ділом а хтось просто молитвою ! Ми всі різні і життя у нас теж відрізняється у всіх , тож давайте не заздрити якщо хтось зараз має щось краще і у вас буде СЛАВА УКРАЇНІ!!!
15 Червня 2022, 04:39
Поверніть людям Церкву.....
16 Червня 2022, 17:28
Церкву поверніть, а Дулюк і Дунець нехай хоч палатку придбають для хлопців за свій власний капітал,бо вони не з бідних людей! А , то, лише вміють ПІАРИТИСЯ використовуючи простих людей!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024