Юристка, яка везла у Рожище «12 автобусів прихожан», вимагає звільнити Погуляйка і Крошка

30 Травня 2022, 14:02
Вікторія Кохановська 35584
Вікторія Кохановська

Юристка з Хмельниччини Вікторія Кохановська вимагає у президента України звільнити голову Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка та начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрія Крошка.

Таку вимогу до президента Зеленського жінка висунула у понеділок, 30 травня. Про це повідомляє кореспондентка Район.Рожище.

Кохановська вважає, що посадовці порушили законодавство, бо допустили проведення зборів релігійної громади у Рожищі, що відбулися 22 травня.

Кількома днями раніше вона телефонувала у поліцію Волинської області та вимагала відкрити кримінальну справу на Рожищенського міського голову Вячеслава Поліщука.

Також Кохановська погрожувала привезти у Рожище групу підтримки – «12 автобусів з маленькими дітьми на руках... з новонародженими дітьми». Про це свідчить запис розмови з поліцією, який 30 травня оприлюднила рожищенська активістка та волонтерка Віра Шварцкоп.

Нагадаємо, 22 травня релігійна громада Свято-Михайлівського храму вирішила приєднатися до ПЦУ. Наступного дня, 23 травня, парафію прийняли у клір Волинської єпархії ПЦУ.

У церкві розпочалися протистояння. Прихильників московського патріархату обурив Прапор України на стіні храму

29 травня у Рожищі священники московського патріархату проклинали вірян, бо ті їх не пустили до церкви. Того ж дня поліція опечатала храм.

За інформацією Волинських новин, Вікторія Кохановська – мешканка Кам’янця-Подільського, згідно з інформацією руху «Чесно», вона двічі балотувалась у нардепи як самовисуванка, у 2014 та 2019 роках. 

У 2016 році її виключили зі складу консультативної ради при прокуратурі, бо, на думку більшості, вона «використовувала своє членство для лобіювання особистих інтересів та інтересів третіх осіб». Вона була довіреною особою екснардепа Віталія Купрія. 

У 2019 році під час проведення молодіжного форуму «Ініціатива 19» та церемонії офіційної передачі статусу «Молодіжна столиця України» в присутності гостей, зокрема міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, міського голови Львова Андрія Садового, вона увірвалася до зали й зірвала проведення заходу, інформує видання «Вечірній Кам’янець». 

До слова, Кохановську в місцевому виданні називають «відома в місті провокаторка».

Коментарі
30 Травня 2022, 12:00
Бачу без виловлювання їх на вулицях нашого міста не обійдеться...
30 Травня 2022, 12:53
Мутить воду матушка о.Петра і її невеличка секта.Всі решта адекватних рожищан давно погодились перейти в ПЦУ
30 Травня 2022, 13:23
Красивая телка. На трассе за 20 баксов пошла у дальнобоев
30 Травня 2022, 17:04
Кучірки і Шварцкопи коли вже перестанете стикати людей в Рожище один на одного. Ви вороги Рожищ. Да відомо що вам проплатили гроші за такі перевороти в Рожищенській громаді. Але будьте людьми. Да і ще треба зробити БОЙКОТ ваших магазинів. Ви Мафія. Ганьба Вам.
30 Травня 2022, 17:07
Більшість за ПЦУ! Що вони колотять ті розкольники? То відаололись від Вселенського патріарха, то вже від кіріла відірвались , автокефалії нема, то що це за секта??? Там вірою навіть і не пахне з тими моцковськими попами, з їх прокльонами- гнати в расєю,! Хто ще ним вірить? Краще дома помолитись ніж до таких попів ходити! Мали б совість!
30 Травня 2022, 17:09
У такий важкий для України час купка зазомбованих розкольною вірою в крадене православ‘я і в московських проплачених попів виробляють невідомо що і захищають попові і попадді інтереси… ганьба таким мешканцям! Ладно баби 70-літні, а то ще й молоді є які можуть знати трохи більше правди а ще там щось каламутять! Слава Богу! Слава Україні! Все буде Україна! Ені мацковським попам в нашій громаді!
30 Травня 2022, 17:22
От ті прихожани мп!!!! Піп з попаддею заробив хоч гроші від кирила а за що ви боретесь? Що відстоюєте??? Та подивіться правді в очі! Це їх бізнес! А вони вами прикриваються! В кожній державі моляться на мові держави - на зрозумілій мові своєї країни, а вам нав‘язують вигадану російсько- слов‘янську, не правлять в слов‘янських країнах такою мовою- це лише мова мп! Заспокойтесь, вивчіть історію свого краю і будуйте Україну без московського гніту… Слава Україні!
30 Травня 2022, 20:45
Коли ви всі нарешті зрозумієте ищують не тільки Вас що такі маленькі проблеми які ви намагаєтесь перетворити на великі - знищують не тільки Вас але і людей довкола Вас
02 Червня 2022, 10:58
Краще б ішли захищати Батьківщину від ворога а не робите релігійний розкол в Україні....
03 Червня 2022, 14:49
Те дурне кохановська ,ще в Рожищах бігає?
02 Липня 2022, 20:13
В Херсоне один к одному как эта Кохановская - такой же городской провокатор есть - Стремоусов Кирилл. На него херсонцы годами внимания не обращали, считали местным идиотом. А сейчас кирюша главный гауляйтер в городе от радистов. Знали бы херсонцы какое это говно - задавили бы пару лет назад.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024