У Рожищенській громаді з’явиться алея лілій на честь ЗСУ

23 Травня 2022, 10:35
Лілії 928
Лілії

«Сто лілій – у сто громад заради Перемоги». Таку акцію ініціювала газета «Сільський вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B. V. 

Для участі у акції зголосилися більше ста громад, серед них й громади Волині. Про це повідомила на фейсбук-сторінці директорка Асоціації сільських, селищних рад та об'єднаних громад України Наталія Ключник.

«Практично всі громади готові висадити Алеї слави. І цей процес розпочато. Критеріями відбору громад для  отримання наборів було, в першу чергу, мотивація, наявність місця для висадки та кількість внутрішньо переміщених осіб у  громадах. Тому, нажаль, не всі отримають безкоштовні набори. Алеї будуть висаджені місцевими жителями, спільно з тимчасово переміщеними особами, які вже стали частиною сім’ї у центральній та Західній  Україні через втрату житла», – йдеться у дописі.

З 20 травня комплекти почали надходити у громади. 

Алеї слави Збройних сил України з'являться у Смизькій, Козинській, Бугринській, Острозькій громадах Рівненської області; Рожищенській, Володимир-Волинській, Голобській громадах Волинської області, Рахівській,  Хустській громадах Закарпатської області, Заболотцівській, Шацькій, Добросинсько-Магерівській громадах Львівської області, а також у Вінницькій (4 громади), Дніпропетровській (14 громад), Запорізькій (1 громада), Івано-Франківській (6 громад), Кіївській (9 громад), Кіровоградській (3 громади), Миколаївській (6 громад), Одеській (2 громади), Полтавській (7 громад), Сумська (4 громади), Тернопільська (8 громад), Харківській (2 громади), Хмельницькій (7 громад), Черкаській (1 громада), Чернівецькій (7 громад), Чернігівській (6 громад) областях і Спілці жінок УКРАЇНИ (м. Київ).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024