Відбудеться позачергова сесія Рожищенської районної ради

26 Грудня 2017, 15:30
3348

У середу, 27 грудня, об 11 год, відбудеться двадцять сьома позачергова сесія Рожищенської районної ради сьомого скликання.

Відповідне розпорядження підписав голова районної ради Андрій Музика.

На розгляд сесії винести питання:

1. Про порядок денний двадцять сьомої позачергової сесії районної ради.

2. Про депутатські запити і звернення.

3. Про визнання повноважень депутатів районної ради сьомого скликання.

4. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, розташованих за межами населених пунктів Березолуківської та Рудко-Козинської сільських рад Рожищенського району намічених для надання в оренду.

5. Про списання основних засобів з балансу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рожищенського району.

6. Про списання основних засобів з балансу Рожищенської централізованої бібліотечної системи.

7. Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Рожищенського району у комунальну власність територіальних громад Копачівської сільської ради.

8. Про проведення конкурсного добору на посаду директора Рожищенського районного краєзнавчого музею.

9. Про районний бюджет на 2018 рік.

10. Різне.

Коментарі
26 Грудня 2017, 19:01
Було б дуже цікаво якби після сесії були озвучені рішення, які були прийняті.
26 Грудня 2017, 21:43
до буряка. якщо так дуже цікаво. то вел кам на засідання
26 Грудня 2017, 22:48
Дякую, але в кожного своя робота: в депутатів приймати рішення, в журналістів висвітлювати прийнятті рішення, в громадськості - читати про прийняті рішення і висловлювати своє ставлення. Я свою роботу роблю))
27 Грудня 2017, 09:12
до буряка. ви глибоко помиляєтесь шановний.в громадськості як ви кажете РОБОТА не лише читати , але й приймати участь в процесі обговорення та прийняття рішень. а висловити своє ставлення вже пост фактум то лише холостий вистріл в нікуда.( по народному просто обі...ти ). на рахунок РОБОТИ депутатів , то у кожного вона своя. депутатство лише на громадських засадах. от же про обов"язки не варто говорити.висновок - ви хочете робити аби нічого не робити.тоді вимагати щось від когось ви не в праві.
27 Грудня 2017, 10:40
Кажеш депутатство лише на громадських засадах, нічого вам бідним депутатам за це не платять, а ви ж так важко працюєте, країну з колін піднімаєте. Та ще й поважно так повчаєш тут, що кому робити і в чому брати участь, а в чому не брати. То якщо у вас місцевих депутатів така важка непосильна праця, то якого х... ви всі туди претеся у те депутатство. Від виборів до виборів практично одні і ті ж морди. На кожен округ конкуренція така, що чуть не 20 кандидатів на одне крісло. А може не все там так погано. Десь проголосував як треба владі, тому чи тій голові, і вже дивися дружину чи коханку десь на посаду прилаштував, чи сяку-таку земельну ділянку прихопив - ні не для себе, це ж палєво, для сина чи дочки, чи на маму з татом ще можна оформити. Чи може не так, дорогі ви мої депутати? А ще ж можна бути "успішним" підприємцем і будучи навіть місцевим депутатом не оформляти зі своїми працівниками трудових відносин, податків не платити чи просто звести їх сплату до мінімуму, дотації якісь для себе рідного вибити. Чи знову скажеш, що це не так, це брехня? Повір люди про все знають, так що не треба тут розказувати про свою титанічну працю на "громадських" засадах....
27 Грудня 2017, 15:49
Володимире, давайте висвітліть повністю повістку майбутньої сесії і я з задоволенням її обговорю і допоможу комусь прийняти рішення, обговорення постфактум було б дуже корисне для всіх, бо сидять депутати приймають рішення які напряму стосуються людей або розподіляються гроші, а люди нічого не знають, покажіть свою роботу, покажіть що ви приймаєте, кому ви що виділяєте, кому списуєте, кому добавляєте. <br/>Ну і ви трішки неправильно розумієте слово &quot;РОБОТА&quot;, це не тільки те за що вам платять гроші, депутатство - це теж праця і від того, що вам не платать за неї зарплатню не означає, що її робити можна аби як. Всі депутати виконали певні діїї, щоб отримати можливість виконувати цю роботу, було багато кандидатів але вибрали того кого вибрали, і виборець не просто &quot;в праві вимагати&quot;, а зобовязаний вимагати від депутата належного виконання своєї роботи.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024