У Рожищі відбувся турнір з настільного тенісу

26 Грудня 2017, 15:00
9074

На базі Рожищенської школи №1 відбувся відкритий турнір з настільного тенісу.

У неділю, 24 грудня, в приміщенні спортзалу школи № 1 міста Рожище, відбувся відкритий турнір з настільного тенісу присвячений Новому 2018 року. Організатори змагань: Рожищенська міська рада та відділ освіти та молоді Рожищенської РДА.

На початку відбулася офіційна церемонія відкриття турніру, під час якої учасників-тенісистів привітав заступник міського голови Олександр Крушевський, побажавши усім спортивної удачі.

Олександр Крушевський та Микола Огородник
Олександр Крушевський та Микола Огородник

Слід відзначити, що у Рожищенській школі №1, завдяки старанням вчителя фізкультури Миколи Огородніка, вже давно культивують і розвивають цей чудовий та доступний вид спорту. Микола Васильович з кожним роком збільшує когорту тих, хто цікавиться грою в настільний теніс. Тому не дивно, що й цього разу запекла боротьба за першість турніру розгорнулася аж між 47 учасниками.




Вчитель впевнений, що спорт, зокрема теніс, має слугувати психологічною розрядкою для людини, а щоб подружитися із маленькою ракеткою, цей вид спорту треба перш за все любити.


От і цього дня участь в турнірі взяли ті, хто любить цей вид спорту. Запекла боротьба між учасниками тривала довго. Але ближче до завершення турніру було видно, хто стане безкомпромісним переможцем.




Отож, перемогу у відкритому турнірі з настільного тенісу присвяченому Новому 2018 року здобули:

Дівчата:

І місце – Дарина Ходзінська.

ІІ місце – Ірина Шварцкоп.

ІІІ місце – Марія Стащук.

 

Юнаки 2000 р. н. і старші

І місце – Андрій Жовнірук.

ІІ місце – Ігор Давидюк.

ІІІ місце – Василь Салівончик.

 

2003 р.н. – 2001 р.н.

І місце – Роман Бальбуза.

ІІ місце – Богдан Жовнірук.

ІІІ місце – Максим Жовнірук.

 

2004 р. н. і молодші

І місце – Дмитро Демчук.

ІІ місце – Владислав Шпак.

ІІІ місце – Максим Морозюк.

Усіх переможців відзначили цінними призами, медалями та грамотами від Рожищенської міської ради.

«Проведення таких змагань допомагає розвитку настільного тенісу у нашому місті, популяризації здорового способу життя. Грати потрібно як для свого задоволення, так і для задоволення оточуючих, бо ж хто не хоче побачити якісну гру? Щиро зізнаюся, мені турнір дуже сподобався.  

Хочу подякувати ветеранам цього спорту за гарний приклад для молоді. Бажаю переможцям не зупинятися на досягнутому, а переможеним бути вдячним суперникам за стимул до подальшого розвитку. Зауважу, що міська рада і надалі буде сприяти та фінансувати такого роду турніри», - підкреслив заступник міського голови Олександр Крушевський.

 











1


1

2

2

1


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024