Як учасники конкурсу від міськради Святого Миколая зустрічали

24 Грудня 2017, 14:00
6182

Для учасників міського конкурсу «Лист Святому Миколаю» влаштували свято.

У п’ятницю, 22 грудня, в приміщенні Рожищенської бібліотеки для дітей було сонячно та радісно. А все тому, що господині книгозбірні зустрічали в своїй світлиці діток, які прийшли на свято до Святого Миколая.

Нагадаємо, ще у листопаді Рожищенська міська рада оголосила конкурс дитячих малюнків-листів до Чудотворця. Багато їх надійшло на адресу міськради. Але кожен конкурс має своїх переможців. Ними на думку художників  Віталія Шевченка та Катерини Кордиш стали Катерина Любашевська, Ангеліна Шатунова та Єлизавета Соловйова.

Але Святий Миколай ніколи не лишає гарних, слухняних діток без подарунків. Тому Рожищенська міська рада вирішила подарувати для усіх учасників веселе свято з солодкими подарунками, - йдеться на сторінці мерії в соціальній мережі Facebook.

«Щиро дякуємо за фінансову допомогу у придбанні солодощів та подарунків на конкурси депутатам міської ради Юрію Потрапелюку, Вадиму Зінгелю, Роману Патлашинському, депутату райради Олександру Кучірці. Окрема вдячність власникам магазину «Смак» за знижки та працівникам книгозбірні за співпрацю. Приємно, що доброта не вийшла з моди!», - пишуть організатори.

З особливими словами подяки до юних рожищан звернувся міський голова В’ячеслав Поліщук. Очільник громади Рожища щиро подякував за участь у конкурсі та зауважив, що сам не очікував, що стільки діток візьмуть у ньому участь.

«Було неймовірно важко визначити переможців, бо кожен лист-малюнок був дуже гарним. Я радий, що у Рожищі багато талановитих діток. Тому ми не могли лишити кожного учасника без подарунка. Розвивайте свої таланти, а ми зі своєї сторони намагатимемося віддячувати вам за ваші старання. Щиро зичу умім гарного святково настрою, весело провести різдвяні свята та з новими силами приступити до навчання», - промовив В’ячеслав Анатолійович.

Отож, 22 грудня, до усіх учасників завітав Святий Миколай (Микола Репецький), який потішив діток солодкими подарунками та закликав не слухати Антипка (Миколу Сидорука), який норовив підкласти кожному різочку та закликав робити погані справи, а бути добрими та слухняними. Ангел (Оксана Брилевська) та ведуча Наталія Марценюк допомогла  діткам прогнати Антипка і розпочалися веселі ігри, конкурси та хороводи.

Завдяки Наталії Марценюк, яка вигадувала нові й нові ігри,  бібліотека наповнилася дитячим сміхом та веселощами. Кожен намагався взяти участь у конкурсі на моторику, спритність, на співочий талант і, звісно, отримати за це подарунок.

А коли свято підходило до завершилося, дітки зазнімкувалися разом із Святим Миколаєм та пообіцяли бути завжди чемними на радість батькам, аби наступного року до них знову завітав Божий Угодник.

Організатори запрошуємо тих, хто брав участь у конкурсі «Лист Святому Миколаю», але не був на святі, прийти в Рожищенську міську раду та отримати свій солодкий приз.





2


2


1



2



2

1







1



2















3





2

4

1

1

1


1

2

1



1








1





1

1















1




1

1








7


1
Дітки, які брали участь в конкурсі міськради розмістили свої малюнки в НВК №4
Дітки, які брали участь в конкурсі міськради розмістили свої малюнки в НВК №4

2
Стенд з малюнками учасників конкурсу в Рожищенській бібліотеці для дітей
Стенд з малюнками учасників конкурсу в Рожищенській бібліотеці для дітей

 

 

Коментарі
24 Грудня 2017, 17:02
Щиро дякуємо за свято!!! Було справді дуже тепло, весело і цікаво!!!
24 Грудня 2017, 20:49
Дитина прийшла дуже задоволена!!! Дякую!!!
25 Грудня 2017, 01:23
Чудово як для діток,так і для дорослих.Розділили радість_))
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром