ДТП у Рожищенському районі: фура перевернулася вверх колесами. ОНОВЛЕНО

23 Грудня 2017, 11:30
12499

Поблизу Кременця перевернулася вантажівка.

Про це повідомив Район.Рожище читач та надіслав світлини.

«ДТП трапилося близько 11 год 23 грудня на виїзді з села Кременець в сторону Рудки-Козинської. Тут вже є поліція. Ймовірніше водій не впорався з кермуванням».

Як поінформували Район.Рожище в Рожищенському відділенні поліції, об 10:17 год надійшло повідомлення від водійки Олени, що на 126 км траси Луцьк-Ковель сталася ДТП: фура на іноземних номерах злетіла з дороги. На місце події виїхали, як рожищенські, так і луцькі поліцейські. На щастя водій, громадянин Турції, не постраждав.

Швидше за все кермувальник не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини, здійснив з’їзд в кювет та перекинувся.




1


 

Коментарі
23 Грудня 2017, 19:30
коли будуть витягувати фуру?
23 Грудня 2017, 19:33
Це тільки в Україні таке може бути. Влада нульова .Які причини з 10.30 год. до цього часу ноль реакції від служби автомобільних доріг.Район Рожище не спіть, піднімайте тривогу ,якщо Всім пофіг,
23 Грудня 2017, 20:29
Дороги треба поробити толкові, а не те шо зараз. Кожен же знає яка там драбина вже скільки років.
23 Грудня 2017, 21:01
Я ах... від ваших доріг.
24 Грудня 2017, 10:47
Причина не в Турку і не втому що невпорався з керуванням і не в дистанції. А в кончаній дорозі в КРеменці на якій тебе при швидкості 60 викене в кювет. PS Опель та сама причина
24 Грудня 2017, 17:07
бо привик турок до нормальних доріг ане до наших латаних
24 Грудня 2017, 22:53
Ото в нас народ голодний збирають помідори біля фури
25 Грудня 2017, 00:13
Та там колії в коліна на тому участку дороги, я одного разу коли пішки переходив там дорогу то за горб з асфальту перечипився і ледве дзьоба не розбив! За те гройсман по телевізору виступає і хвалиться своїми досягненнями за рік, що мовляв поробив в Україні якісні дороги! А де вони, підскажіть мені? Де в Рожищенському районі є якісна дорога? В те саме Рожище вїжджаєш, районний цент і відразу біля великого гарного знаку &quot;Рожище&quot;, ями в коліна, вся вулиця Мазепи, їдеш як по драбині, перед переїздом на тобі знову в коліна, скоро будуть вже озера, на весну карасиків можна запускати, думаю приживуться! Це повний стид для міської влади, щом у місто, районний цент, був такий вїзд! А візьміть заїдьте в той самий Сокіл, туди місяць день у день поїздити і машина розсиплеться! Від площі Б. Хмельницького і до перехрестя за мостом, і тудою щодня міський голова їздить, небачить напевно і ще безліч прикладів наводити можна! Зате вже тиждень назад привезли ї змонтували сцену на площі і стоїть вона без діла, а щось мені підсказує оренда за кожен день капає! <br/>І так у всьому, можна наводити безліч і безліч прикладів! А толку, всі займаються своїм, дивляться де то більший шматок відірвати!
25 Грудня 2017, 00:20
Вражає убогість людей. Тарасе, а ти не хочеш балотуватися на міського голову? Піди, спробуй того ласого шматка! Дорога про яку ти кажеш є дорогою обласного значення. І тут міська рада ні до чого. І кошти міста на ту ділянку, аж ніяк не використаєш. А щодо сцени, то вона наша, міська! Писалося вже, що купили сцену щоб не платити великі суми на оренду. Ну бляха, люди перш ніж писати трохи читайте, а то те що ти маєш змогу сісти за комп не робить тебе великим профФесором
25 Грудня 2017, 01:34
Так ми бачили сьогодині. Людям біда,а іншим мандарини на халяву .Ганьба.
25 Грудня 2017, 11:33
ДО РОЖИЩАН---НЕМА ДОРІГ ЦЕ ТОЧНО -ЯМИ ПО ГРУДИ....ВІД КОВБАСНІ НА ДМИТРІВКУ ---КІНЬ НОГИ ПОЛАМАЄ НЕТОЩО ЛЮДИ.....ЗАТО Є СРАНИЙ ФУТБОЛ ---ЩОБ ВИ ВСРАЛИСЯ ВЖЕ....РАЙОНЕ КЕРІВНИЦТВО ЦЕ ПРОСТО КАРЄРІСТИ ----ЯК ВОНО ЦЕ ВСЕ БИДЛО ДІСТАЛО......
25 Грудня 2017, 12:17
ти хоч своїми курячими мозгами пойми, що то дорога обласного значення. Йди в область, чи там ти не такий герой? Вибивай гроші у Гунчика. Задрали ви вже.При чому тут футбол? Ті гроші не можна використати на дорогу. Але шо тобі яйцеголовому говорити. А я за футбол, бо як не буде спорту, то булдуть такі алкаші як ти
25 Грудня 2017, 12:30
&lt;p&gt;ти саме перше бидло і алкаш в районі, ти сраний депутат який позорить наше місто, нах... тобі дороги коли ти лазиш на двох!&lt;/p&gt;
25 Грудня 2017, 21:36
Тарас вам каже за дорогі в Рожищах, цих доріг весною зовсім небуде!!! І якщо пішов головою, то нехай щось робить!!! Складається враження що в Рожищенському районі самі кончені дороги- напрямки. Робіть щось!!!!!!
25 Грудня 2017, 21:57
ДО ВСІХ В КОГО ЗАМІСТЬ ГОЛОВИ ФУТБОЛЬНИЙ МЯЧ.....ТЕЛЯТА Є ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН МІСТА І МЕЖІ МІСТА ....І ВСІ ДОРОГИ І ВУЛИЦІ МАЮТЬ ЛАДИТИСЬ ЗА РАХУНОК МІСТА...А НЕ НА ЛІКАРНІ ГРОШІ ВИКІДАТИ....ПОПРОБУЙТЕ НЕЗРОБІТЬ ДОРОГУ НАПРЯМКУ ВІД ВІТРЯКА НА ДМИТРІВКУ ТО КОВБАСНЯ ВАМ УСТРОЄ ----БУДЕ ВАМ ФУТБОЛ І ХОКЄЙ---І БЄГ З ПРИЖКАМИ....
26 Грудня 2017, 09:10
Ті дороги які побудували при Союзі..то ми їх добиваем..бо при вільній Україні ніяких дорог незбудували..зато гейевропа нас спасе..
26 Грудня 2017, 19:25
А нах... нам та сцена, якщо дороги немає, по вуха в болоті зато на сцені, це вже така перша необхіднісь, якеїсь такої херн.... прнапридумували, ті гроші на дороги не можна використовувати, а на якусь іншу х.. ню можна! А про дороги, я володію двома автомобілями, відповідно заправляю їх на заправці, відповідно з кожного заправленого мною літра відраховується певна сума на дорожний збір, приблизно 2грн. з літра! Я справно заправляю свій автомобіль на АЗС, а відповідно справно сплачуюю дорожній збір! Тоді питання, де ті гроші і де ті дороги, і чому я ще маю лагодити кожних пів року підвіски в автомобілях за своїж гроші і на рік змінювати по 2 комплекти гуми? Я думаю, якщо дорога була б у відповідному стані то мені б цього так часто не доводилося б робити, чи хтось мене не підримає? <br/>А відносно балатування на міського голову, як там хтось писав, то скажу наступне, я займаюся тією роботою в якій маю досвід і де приношу користь і маю відповідну освіту! <br/>І підтримую попередніх про дорогу на Дмитрівку, там взагалі пропасть, і скільки років там вже таке, це теж область винувата? Земельні ділянки пороздавали ж там то зробіть будьте добрі для людей дорогу, чи нам по Вашій сцені їздити? <br/>Ви просто не правильно розтавляєте перспективи! <br/>Скверик напроти міської ради, я згідний чудова, потрібна задумка, підтримую на 1000% але скільки його можна робити, вже скоро третій рік піде, звісно з такими підрядчиками, як там то ще 5 років будуть будувати! А бурого кишеня все росте і росте, а хто він накий, щось від дох.. я закеровує! Хай сидить кочегар в своїй &quot;КОТЕЛЬНІ&quot; і не висовується! Щоб це була Європейська якась країна то за таке його б ще діти штраф виплачувати, а то виходить ми всі довб... би, а він красавчик!!! Не ху.. во на АТО і горі інших піднявся, хто він був в 2013?<br/>І ще раз з приводу балатування в міські голови, моліться Богові, щоб я чи такий як я не став мером, а то в мене ви б ті всі начебто влада м. Рожище ті хто сидять нічого не роблять, а тільки відбріхуються як собаки на цьому сайті, не знали б куди бігти і де ховатися, я б організував вам вирвані роки!
26 Грудня 2017, 20:05
І доречі дуже смішно виходить, вантажівка з однієї цивілізованої країни їхала до Європи, через наші дороги в світле майбутнє і не доїхала, а це я нагадаю дорога прямо в Європи тільки виходить до того ЄС по нашим дорогав, ой дуже тяжко добратися! <br/>А в нас люди якісь такі і влада теж, зайдуть в google, введуть в пошуку прапор ЄС, відкриють зображення на весь екран і сидять дро..ть. Вступимо в Європу і відразу нам все дадуть, асфальт якісний з неба на дороги попадає, зарплата в євро медецина якісні і тп., а ніхто не задумується, а нах... ми тій Європі з голими сраками? В нас більша частина населення після європейців штани доношує з гуми! Ми якщо потрібні Європі то тільки за наших ресурсів, земель і робочих людей, які працюють за копійки і тому раді! <br/>Вступимо в Європу приїдуть європейці з грішми і поскуповлюють всі наші землі і будуть на тих землях наші люди пахати за копійки, на своїй ж землі будуть рабами! <br/>Чого наша доблесна жидо-влада так домагається узаконення продажу земель с/г призначення? <br/>Щоб вступати в Євро союз нам, нашій країни потрібно стати самодостатніми, щоб бути на рівні з іншими країнами європи, а не повзати навколішки і просити гроші віддаючи в замін всі наші багатства! А тоді можна і задумуватися про вступ до ЄС, але якщо ми стали б самі самодостатньою краї то нах нам та європа з тими під.. ми!
26 Грудня 2017, 20:28
Я б за Тебе голосував б! Правду кажеш! <br/>До влади і до тих хто до її прилизується ! Не гребіть під себе все! Досить! Ну не по хазяйські в нас все робить. Немає толкового господаря! Встидоття!
26 Грудня 2017, 20:36
Тарас красавчик!!!
26 Грудня 2017, 22:28
Навіть не хочу писати твоє ім'я з великої букви, бо ти тупу створіння, яке у своїх проблемах винує всіх хто при владі, бо самому розуму не вистачило посісти тепленьке місце. Скажи, як прикро? А мені смішно з твоїх зітхань. Навіть не хочу з тобою сперечатися, бо з такими тупими гріх вступати у дискусію. Але одне скажу, як ти такий розумний, то хоч розберися хто за що відповідає і на що має право. Бридко, що такі тупі люди, як ти живуть поміж нас! І прошу, хватить собі потикати під різними ніками!!!
26 Грудня 2017, 22:44
Бачу Ти умна скотиняка! І ТАКІ, ЯК ТАРАС ПОПЕРЕД ГОРЛА, так? БО, ЯКБИ ВСІ БУЛИ такі, ЯК ТАРАС, ТО вас гамнюків було б менше! Справедливість і чесніть не твоє, правда? Правда в очі ріже. Напевне своїм коментом він проходив твоє тепленьке місце, сцикнув?
26 Грудня 2017, 22:44
Бачу Ти умна скотиняка! І ТАКІ, ЯК ТАРАС ПОПЕРЕД ГОРЛА, так? БО, ЯКБИ ВСІ БУЛИ такі, ЯК ТАРАС, ТО вас гамнюків було б менше! Справедливість і чесніть не твоє, правда? Правда в очі ріже. Напевне своїм коментом він проходив твоє тепленьке місце, сцикнув?
26 Грудня 2017, 22:44
Бачу Ти умна скотиняка! І ТАКІ, ЯК ТАРАС ПОПЕРЕД ГОРЛА, так? БО, ЯКБИ ВСІ БУЛИ такі, ЯК ТАРАС, ТО вас гамнюків було б менше! Справедливість і чесніть не твоє, правда? Правда в очі ріже. Напевне своїм коментом він проходив твоє тепленьке місце, сцикнув?
26 Грудня 2017, 22:44
Бачу Ти умна скотиняка! І ТАКІ, ЯК ТАРАС ПОПЕРЕД ГОРЛА, так? БО, ЯКБИ ВСІ БУЛИ такі, ЯК ТАРАС, ТО вас гамнюків було б менше! Справедливість і чесніть не твоє, правда? Правда в очі ріже. Напевне своїм коментом він проходив твоє тепленьке місце, сцикнув?
26 Грудня 2017, 22:51
Бачу ти «умна» скотиняка! І ТАКІ, ЯК ТАРАС ПОПЕРЕД ГОРЛА, так? БО, ЯКБИ ВСІ БУЛИ такі, ЯК ТАРАС, ТО вас гамнюків було б менше! Справедливість і чесніть не твоє, правда? Правда в очі ріже. Напевне своїм коментом він прохолодив твоє тепленьке місце, сцикнув?бридкий!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024