23 грудня: гортаючи рожищенський календар

23 Грудня 2017, 06:00
1979

23 грудня Новий рік свого життя зустрічає Людина з великої літери, волонтер, який їздив в саме пекло війни, аби завезти бійцям АТО продукти харчування – Володимир Добровольський.

Шановний Володимире, щиро вітаємо Ваз з Днем народження! Життя – не ті дні, які минули, а ті, які запам’яталися. Нехай найбільше таких миттєвостей буде у Вас, а доля дарує цікаві зустрічі, стимул та бажання до праці, нові досягнення та здійснення усіх планів.

Бажаємо оптимізму, наснаги, незгасного життєвого «вогника» і при цьому спокою на душі та на серці. Нехай усе якнайкраще складається у родині та на праці, а доля дарує благодать на усі добрі справи та починання. Справжніх Вам друзів та надійних колег (переконані, що так воно і є, і буде), а ще – міцного здоров’я, добра та Божої опіки на сто і більше років!

День Ангела святкують:  Анатолій, Ангеліна, Анна (Ганна), Григорій, Дорофій, Євген, Євграф, Євдокія, Євлалія, Євсей, Іван, Костянтин, Лаврентій, Михайло, Микола, Олександр, Олександра, Олексій, Петро, Сергій, Степан, Тетяна, Хома, Яків.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Мучеників Мини, Єрмогена та Євграфа.

Погода: очікується плюс 2–0 °C. Весь день у Рожищі – хмарно. Нічний дрібний сніг вранці посилиться. У другій половині дня йому на зміну прийде дощ, і тільки ближче до вечора опади зовсім припинилися.

Народний прогноз погоди: 22 грудня відзначається день зачаття матері Пресвятої Богородиці. У народі цей день називався Ганна Зимова. Це найкоротший день у році, коли зима встановлюється остаточно. Якщо на Ганну Зимову сонячно і світло, то 31 грудня буде ясно і морозно, а якщо похмуро і на деревах іній – на похмуре і тепле новоріччя. За цим днем визначали погоду на півроку вперед: сніг — на дощ, заметіль — на вітер з дощем, мороз — на ясну погоду, відлига — на теплий дощ.

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024