Депутати міськради прийняли Програму розвитку футболу міста Рожище

22 Грудня 2017, 22:30
Депутат Олександр Дулюк, ініціатор створення Програми розвитку футболу 4400
Депутат Олександр Дулюк, ініціатор створення Програми розвитку футболу

На сесії міськради затвердили Програму розвитку футболу.

У п'ятницю, 22 грудня, відбулася 28 позачергова сесія Рожищенської міської ради. На порядок денний було винесено 38 питань, що відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях профільних комісій. Відкрив і вів сесію голова В'ячеслав Поліщук.

На сесії розглянули одне із важливих для спортсменів міста питання «Про затвердження Програми розвитку футболу в місті Рожище на 2018-2019 роки». 

Депутати вирішили підтримати Програму з метою стимулювання розвитку аматорського та дитячо-юнацького футболу в місті Рожище.

«Сьогодні відбулася позачергова сесія міської ради на якій ми затверджували бюджет міста на 2018 рік і мені дуже приємно, що депутати підтримали звернення фракції ВО «Свобода» щодо створення Програми розвитку футболу у нашому місті, - прокоментував свободівець Олександр Дулюк. - Зауважу, це вперше в місті прийнята така програма. Приємно, що депутати дивляться вперед і намагаються популяризувати спорт та здоровий спосіб життя».

«Окремо хочеться подякувати, як депутатам так і міському голові, що не лишили поза увагою моє звернення стосовно вкладання тротуарної бруківки на вулиці 1 Травня біля школи №1, а також розробку проектно-кошторисної документації на водогін застирної частини міста Рожище, - додав Олександр Валентинович. - Думаю, ми сьогодні плідно попрацювали і з кожним разом стаємо на крок ближче до втілення в життя спільної мети - зробити Рожище гарним та комфортним для життя містом».

Коментарі
23 Грудня 2017, 02:33
БЛЯ.....ДЬ ЯКІЙ ФУТБОЛ---КОЗЛИ ---ДОРОГУ ВІД ВІТРЯКА ДО ДМИТРІВКІ 40 РОКІВ НЕМАЄ ....ІДІОТИ ....БЛЯ....ДЬ ФУТБОЛ ЧИ РИБАЛКА ЧИ ЩЕ ЩОСЬ ЦЕ ПРИВАТНА СПРАВА КОЖНОГО ПЛАТИТЬ БАБКІ І МАЄ СВІЙ ДОСУГ....ЯК САМІ НЕ ДВА НЕ ТРИ --ТО ХОЧ З ГРОМАДОЮ ПОРАДТЕСЯ....
23 Грудня 2017, 02:46
порадив тобі піти поспати а то ти справді мабуть бухав цілий день. Вони справді зробили добру справу а таким як ти ніколине вгодиш.
23 Грудня 2017, 02:48
ти з ним пив?
24 Грудня 2017, 16:02
КОЗЛИ людина правду каже..
25 Грудня 2017, 01:21
РІШИЛИ ПОКЛАСТИ БРУКІВКУ НЕХАЙ КЛАДУТЬ.Я КОЖНОГО ДНЯ ЇДУ НА РОБОТУ І ДІТИ ЯКІ ІДУТЬ ДО ШКОЛИ ІДУТЬ ПО ДОРОЗІ.НА ТРОТУАРІ МОЖНА НОГІ ПОЛАМАТИ.ІДЕМО ДАЛІ.ЯКЩО ПОКЛАДУТЬ БРУКІВКУ ТАКОЇ ЯКОСТІ ЯК ПОКЛАВ ДЛІННИЙ ТО КРАЩЕ НЕХАЙ ЗАСТЕЛЯТЬ ДУБОВИМИ ДОСКАМИ.ВОНИ ДОВШЕ ПРОСЛУЖАТЬ НА КІЛЬКА РОКІВ А НЕ МІСЯЦІВ.Я ЗАСТАВИВ ЙОГО ПЕРЕКЛАСТИ ВСЮ БРУКІВКУ ЗА ЙОГО КОШТИ.ЧИ ТЕНДЕР ЗНОВУ ВИГРАВ ЧИ ВИГРАЕ ПАН ДЛІННИЙ.ПОЖИВЕМО ПОБАЧИМО.ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ПРОКОНТРОЛІРУЙТЕ ЗРОБЛЕНУ РОБОТУ ПЛІЗ.А В ЗАГАЛЬНОМУ ВИ ЯК СОННІ МУХІ.ПЕРЕВИЩИЛИ БЮДЖЕТ.З НАШИМ БЮДЖЕТОМ З РОЖИЩ ЗА ТРИ РОКІ ЦУКЕРКУ МОЖНА ЗРОБИТИ А НЕ ОДНІ ЧАСИ ПОСТАВИТИ ЩО ЛОБА МОЖНА РОЗБИТИ І ФОНТАНА ЯКОГО ВКЛЮЧАЮТЬ ТРИ РАЗИ ЗА ЛІТО.ПРАЦЮЙТЕ .СКОРІШЕ ШЕВЕЛІТЬ ПОРШНЯМИ І ДО ВАС ЛЮДИ ПОТЯНУТЬСЯ.УСПІХІВ.З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ.ДЯКУЮ ЗА УВАГУ.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024