У Луцьку презентували диск пісень «Дитинства світ»

28 Січня 2016, 19:50
7115

27 січня у Луцькому районному будинку культури відбулася довгоочікувана подія — презентація музичного диску пісень таланових поетеси-піснярки Наталії Бугай та композиторки Галини Васіної «Дитинства світ».

Красу української дитячої пісні, виплеканої авторами, продемонстрували не менш талановиті вихованці Зразкової вокальної студії «Зернятко» Луцького РБК під керівництвом Алли Опейди та учасники зразкового танцювального колективу «Антарес» під керівництвом Вікторії та Поліни Лех.

Між іншим, композицію «Лялька-мотанка» на слова Наталії Бугай та музику Галини Васіної разом з іншими вихованками студії виконує наша юна землячка, 8-класниця з с. Копачівка Вікторія Сендецька.

Віка розповіла кореспонденту Район.Рожище, що займається у студії Алли Опейди вже понад 5 років. А пісня «Лялька-мотанка» —  одна з її улюблених.

"Багато хто може писати вірші. А от пісні вдаються не всім, особливо – дитячі", — зауважила Наталія Бугай. А Галина Васіна додала, що головне в пісні – аби вона подобалась дитині, яка її виконує.  Тоді пісня зазвучить по-особливому та обов’язково знайде свого слухача.

Цього вечора дитяча пісня знайшла повен зал вдячних слухачів, які вітали юні таланти щирими бурхливими оплесками. Кожен з виступаючих  отримав у подарунок диск «Дитинства світ» та оберіг ляльку-мотанку від авторів пісень. 

Варто додати, що пісні та музика талановитих лучанок увійшли в ексклюзивний збірник «Сучасна література Волині». А виставка ляльок-мотанок майстрині Наталії Бугай стала окрасою творчого вечору.

1
Композиторка Галина Васіна та поетеса-піснярка Наталія Бугай (зліва направо)
Композиторка Галина Васіна та поетеса-піснярка Наталія Бугай (зліва направо)



1
Наша землячка з с. Копачівка Вікторія Сендецька (справа)
Наша землячка з с. Копачівка Вікторія Сендецька (справа)



Художній керівник студії
Художній керівник студії "Зернятко" Алла Опейда


Виставка ляльок-мотанок майстрині Наталії Бугай стала окрасою творчого вечору.
Виставка ляльок-мотанок майстрині Наталії Бугай стала окрасою творчого вечору.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024