Управління Пенсійного фонду у Рожищі реорганізують

28 Січня 2016, 16:45
3649

На сайті Рожищенської РДА з’явилася інформація про те, що управління пенсійного фонду реорганізують:

«Постановою Кабінету Міністрів України №1055 від 16.12.2015 року «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» передбачено проведення оптимізації структури управлінь Пенсійного фонду України, а саме, управління Песійного фонду в Рожищенському та Ківерцівському районах реорганізувати шляхом їх об’єднання та утворення на їх базі Рожищенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України».

Відомо, що управління ні в Ківерцях, ні в Рожищі розформовані не будуть, навпаки, об’єднана структура працювати більш злагоджено у звичному режимі.

— Управління Пенсійного фонду в Рожищі стане головним, послуги та інформація громадянам будуть надаватися оперативно і якісно, покращиться сервіс. Структури будуть ліквідовані, а на їх місці створені нові. Відповідно, будуть розроблені й нові положення, згідно з якими ми будемо працювати. Наразі триває роз’яснення, — прокоментувала ситуацію для Район.Рожище заступник начальника управління Пенсійного фонду в Рожищенському районі Тетяна Доценко.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром