У Рожищенській громаді заборонили продаж алкоголю військовослужбовцям

01 Квітня 2022, 11:53
У Рожищенській громаді заборонили продаж алкоголю військовослужбовцям 1582
У Рожищенській громаді заборонили продаж алкоголю військовослужбовцям

Члени виконавчого комітету Рожищенської міської ради проголосували за заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі (крім пива, вина та слабоалкогольних напоїв).

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Продаж заборонили з 24 березня на території Рожищенської територіальної громади до закінчення строку, на який введений воєнний стан.

Згідно з рішенням забороняється продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів та іншим особам, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, 22 березня на Волині дозволили продавати алкогольВідповідний наказ підписав голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Начальники районних військових адміністрацій, голова обласної ради, сільські, селищні, міські голови повинні були прийняти рішення про скасування заборон на продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої.

«У разі неприйняття відповідних рішень зазначеними посадовими особами підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності застосовувати положення цього наказу», – йдеться у документі ОВА.

Водночас згідно з наказом ОВА, заборона торгівлі алкогольними напоями й речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, продовжуватиме діяти у період запровадженої комендантської години.

Коментарі
01 Квітня 2022, 09:09
Оце мудре рішення міськради! Бо п'яна тероборона в Рожищі вже забембала. Вояки мля..
02 Квітня 2022, 15:13
Продаж заборонили,але мабуть не усі власники магазинів про це знають.Наприклад, в "Еко маркет" алкоголю більше, ніж у деяких відділів харчування продуктів
02 Квітня 2022, 16:16
бо така заборона це фількіна грамота. почитайте уважно увесь тест. магазини просто керуються наказам голови ОДА
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39