Рожище: Свято Миколая в дитячому притулку

22 Грудня 2017, 11:00
6685

Священики навідалися до діток Рожищенського розподільчого дитячого притулку.

Дня святого Миколая завжди нетерпляче чекають усі дітлахи: в передчутті казки по всьому християнському світі малеча зазирає під подушки, сподіваючись побачити солодощі, які поклав туди добрий сивобородий дідусь.   

Не є винятком і діти, які позбавлені батьківського тепла. Хоч доля не жалувала їх, вони своїми чистими дитячими серцями продовжують щиро вірити у диво. І нам, дорослим, важливо огорнути таких дітей любов’ю, допомогти їм не розтратити віру в добро, - йдеться на сайті Рожищенського благочиння.

У вівторок 19 грудня грудня, православна молодь району на чолі зі священиками протоієреєм Віталієм Катеринчуком (с. Топільне), протоієреєм Сергієм Савієвський (с. Любче)та ієреєм Миколою Жученя (с. Залісці)  організували для юних мешканців Рожищенського розподільчого дитячого притулку справжнє свято.

Із святковою програмою молоді активісти привітали діток, провели з ними цікаві конкурси та рухливі ігри, заохочували розказувати віршики та поставили тематичну інсценівку. Ну і звичайно – яке ж свято Миколая без подарунків та солодощів.






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024