До діток з Рожищенського притулку завітав святий Чудотворець Миколай

21 Грудня 2017, 15:00
6712

Благодійники побували у Рожищенському притулку для дітей служби у справах дітей Волинської ОДА.

Святий Миколай, покровитель дітей та мандрівників, крокуючи світом найперше заходить до діток, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Не оминув він своєю увагою вихованців притулку для дітей служби у справах дітей Волинської ОДА, що знаходить в нашому місті.

Традиційно, багато років поспіль зустрічі цих дітей з вірою в диво, доброту і людяність організовує Марія Рейкіна – голова районної організації «Союз українок».

І цього разу напередодні великого свята, ця небайдужа жінка заручивсь підтримкою рожищенських благодійників, які забезпечили подарунки, та акторів народного аматорського театру РД «Просвіта», разом з благочинним Рожищенської округи УПЦ КП, настоятелем храму Різдва Пресвятої Богородиці отцем Василем Шняком, знову завітала у притулок.

І хоча частина дітей, що на разі перебувають у цьому закладі, з вигляду доволі дорослі, це не завадило їм повеселитися на славу: грали ігри з Наталією Марценюк, читали вірші, сперечалися з Антипком (Микола Сидорук), який хотів завадити появі Миколая (Микола Репецький) та разом з янголом (Оксана Брилевська) співали «Ой хто-хто Миколая любить».

Приємно, що цього разу до рожищенських благодійників приєдналася і команда «Нестримні духом» з села Сирники на чолі з Оксаною Глушко, до слова вони також вже не вперше відвідують притулок з благородною місією.

Завдяки старанням цих небайдужих людей, підтримці благодійної організації «БФ СЕРЦЕ ДЛЯ УКРАЇНИ» та жителям села Сирники, які долучились до збору допомоги діти у притулку отримали чимало солодощів, а ще книги, іграшки та одяг.

Також діток зі святом привітали Жанна Дубчук – начальник служби у справах дітей та Олег Шварцкоп – директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, який подарував найменшим учасникам свята чимало красивих та цікавих розмальовок.

На прощання Неля Прокопчук подякувала гостям за приємні моменти та подаровану дітям радість.


























1

 

Коментарі
22 Грудня 2017, 02:11
Молодці!!!! Даруйте дітям радість!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром