«Малюнок до Святого Миколая»: Учасників конкурсу запрошують на свято

20 Грудня 2017, 13:45
10595

Підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка, який проводила Рожищенська міська рада.

У понеділок, 18 грудня, в приміщенні Рожищенської міської ради були підбиті підсумки конкурсу «Малюнок до Святого Миколая».

Оцінювали малюнки художник Віталій Шевченко та художниця-живописець Катерина Кордиш, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Facebook. 

«Всі малюнки були напрочуд гарними, різноманітними, цікавими. Надзвичайно важко визначитися із найкращою роботою, - зауважує Віталій Шевченко. - Але, оскільки це були листи-малюнки оцінювалась не тільки майстерність виконання, композиційне рішення, але і побажання, які хотіли передати діти Миколаю у своїх посланнях.

Отже, у першій віковій категорії, а це діти 5-7 років, виграла семирічна Катерина Любашевська. Повірте, її лист не міг лишити нас поза увагою, адже там був надзвичайно зворушливий підпис: «Я хочу щоб мій братик Дениско почав чути».

У ІІ віковій категорії, діти 8-10 років, перемогу здобула восьмирічна Ангеліна Шатунова. Малюнок Ангеліни був дуже оригінально написаний.

А в ІІІ віковій категорії, це діти 11-13 років, приз виборола одинадцятирічна Єлизавета Соловйова: малюнок, де Святий Миколай прийшов до дитини, яка знаходиться у лікарні».

«За перемогу у конкурсі дівчатка отримали призи від Рожищенської міської ради. Але Святий Миколай ніколи не лишає гарних, слухняних діток без подарунків. Тому запрошуємо усіх учасників 22 грудня, об 14 год в Рожищенську бібліотеку для дітей. Тут для наших художників буде організована виставка їхніх робіт. А також у цей гарний день до них завітає Святий Миколай з помічниками та солодкими подарунками.

Отож, чекаємо усіх-усіх, хто подавав на конкурс свій малюнок - 22 грудня», - йдеться у повідомленні прес-служби міської ради.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром