Незалежності, 55: Чому в будинку регулярно зникає світло?

27 Січня 2016, 20:30
2147

До редакції Район.Рожище зателефонували мешканці будинку по вулиці Незалежності, 55 та повідомили, що у їхніх помешканнях в останні дні періодично (в основному ввечері) зникає світло, чим завдає незручностей мешканцям.

"Якщо ці відключення планові, то чому нас, містян, не попереджають про це!" — обурюються вони.

Ми вирішили з’ясувати, чому електроенергія зникає.

У Рожищенській філії ПАТ «Волиньобленерго» поінформували, що планових відключень за вказаною адресою не проводилось.

— На сайті «Волиньобленерго» ми повідомляємо, коли будуть проводитися планові відключення електроенергії. Можуть бути відхилення від графіку, але вони не значні та пов’язані з невеликими труднощами, наприклад, погодні умови можуть завадити роботам. Додаткову інформацію, якщо її нема на сайті, можна дізнатися у диспетчера. Єдине, що можу стверджувати, що найближчим часом за вказаною адресою ми світла не вимикали. Можливо, якісь роботи проводили працівники ЖКГ, — повідомив головний інженер Рожищенської філії ПАТ «Волиньобленерго» Руслан Іщук.

У ЖКГ відключення електроенергії підтвердили: причина — електричний котел.

— Нещодавно будинок став опалюватися котлом, який працює від електрики. Однак мережі цього будинку дуже старі й не витримують навантаження. Поломки там відбуваються часто, і їх доводиться усувати. Там треба замінити усю проводку, і ми це рекомендували зробити міській раді. В даному випадку ми нічого не вирішуємо, вирішує міська рада: що і де встановлювати, — прокоментував ситуацію головний енергетик ЖКГ Олександр Сорочук.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024