Рожищани, які не прочистять димоходи можуть лишитися без газу

19 Грудня 2017, 10:40
4864

До 29 грудня у житлових будинках Рожища слід перевірити та прочистити димові і вентиляційні канали.

Якщо у ПАТ «Волиньгаз» вчасно не надійдуть відповідні Акти про стан димових і вентиляційних каналів у житлових будинках, обіцяють відключати їх від газопостачання, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради.

Відсутність належної тяги в димових та вентиляційних каналах ставить під загрозу життя та здоров’я громадян, які користуються природним газом, так як продукти згорання газу, при визначених концентраціях в приміщенні, згубно впливають на організм людини, чого не відбувається при належній вентиляції приміщень та належному відводі продуктів згорання в димоходи.

Перевірка і прочищення димових та вентиляційних каналів повинні виконуватися спеціалізованою організацією, яка має дозвіл на виконання цих робіт центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю. У райцентрі перевірку здійснює Рожищенське ПЖКГ.

З огляду на вищевказане, та з метою забезпечення безпечної експлуатації систем газопостачання, рекомендуємо власникам (балансоутримувачам, або орендарям) житлових будинків надати в Ківерцівське відділення ПАТ «Волиньгаз»  Акти перевірки димових та вентиляційних каналів до 29 грудня 2017 року.

Коментарі
19 Грудня 2017, 12:52
О, ще один спосіб здерти гроші з людей. Як за 10 днів мають перевірити все Рожище, та й сайт не всі читають..Де оголошення??? Звідки люди мають знати???
19 Грудня 2017, 12:58
Та в принципі як і завжди, все встигали та до усіх заходили, це ж не новина вселенського масштабу що аж мають оголошення ходити розклеювати !))) От пишеш "шо нібуть")))
19 Грудня 2017, 14:25
а на літню треба тоже обстеження на вінтіляцію чи не треба
19 Грудня 2017, 20:39
До 29 грудня у житлових будинках Рожища слід перевірити та прочистити димові і вентиляційні канали (на літню кухню також треба)? Шановні ,це питання вирішується в період до опалювалного сезону. Дбаймо самі про свою безпеку. А те ,що пару гривень заплптити за акт огляду димовентиляційних каналів в бюджет міста (через ПКЖГ) це святе.
19 Грудня 2017, 20:44
Мозги вже їм треба почистити, чим займалися в не опальований сезон, понобирали на роботу бидла римарчуків, журиків, не в якому районі такого безприжела не має, це все вони иають робити за свій рахунок, чистити, заміна лічильників та інше, як робити лінії то зі алютські гроші, і доброльно безоплатно передати на баланс волинь газу, взяли хай обслуговують, а то видумують всяку фігню кожний рік, надали дозвілна користування газом і допобачення хай свої помилки виправляють самі, а нам їхні проблеми ге колишуть за газ платим не малі гроші, і допобачення, якщо вас щось не влаштовує виправляйте самі...рес якщо взян на обслуговування лінію так вони і обслуговують, міняють лічильники ремонтують обриви, а ці козли найшли дурних, люди не ведіться, женіть в шию, якщо вкогось якись проблеми з газом, є вітподна служба приїдуть виправлять 104, а ту шантрапу вшию з приватної власності, а приходять хамлять, обзивають, не терпіть визивайте поліцію, без письмового попередження і без власника вони не мають права зайти на поріг...
19 Грудня 2017, 21:54
Хай поцілують мене в дупу..мой дом моя крепость
19 Грудня 2017, 22:45
А звідки я мав знати, що це треба влітку робити?? Особисто я переварював газ кілька років тому і мусив викликати мужика з того ПКЖГ щоб прийняли. Розповісти як здійснювалась перевірка? Прийшло, походило взуте по всій хаті, написало бумажку і сказало заплатити вже не пам'ятаю скільки, от і акт на руках))) і ніхто навіть не заглянув у ту вентиляцію..сміх та й годі
19 Грудня 2017, 23:18
Ведіть себе як люди, якщо ні то будете биті...
20 Грудня 2017, 00:48
Засранці вони (газікі) хітро*опі.
20 Грудня 2017, 00:54
Шановний, не верзіть дурниць, вибачте. Перевірка димо-вентиляційних каналів клопіт господаря, який користується газом, а от газовики вправі перекрити газ (навіть стояк на весь багатоквартирний будинок) при відсутності акта перевірки отих каналів. Тому, що недай Боже станеться лихо, то будуть відповідати вони.<br/>Доречі у багатоквартирних будинках планова перевірка димо-вентиляційних каналів (1 раз на рік), на скільки мені відомо, входить у плату за обслуговування будинку і ПЖКГ подавало акти самостійно в газову службу, і їм хвилюватись нічого, звичайно тим хто платить за обслуговування будинку...
20 Грудня 2017, 12:22
повіністю згідна, живу у багатоквартирному будинку, нас про перевірку постійно повідомляють за декілька днів шляхом оголошень, тому ніхто в цьому проблем не бачить, і ніхто ніколи нікому не хамив, приходив мужчина перевірив, позазирав кудись, щось там розбирає при потребі і все, але ж наші жителі як завжди все перекручують. Там газовикі винні, там жек, а там люди які собак повикидали, ааааа.... і мер що тих собак не забрав до себе теж винен. А коли будуть покусані діти, люди які задихнулись від газу чи ще щось скажуть не було нікого, нічього не перевіряли, забувши при тому що писали нікого не пущу то все хами!!! КІНЕЦЬ!
20 Грудня 2017, 20:12
Є таке хамло, що йому все і всі не подобаються. Ти всім подобаешся? Можеш нікого в хату не пускати. Герой!!! А як трапиться біда,куда будеш бігти??? Навчись грамоти,а потім давай свої ,,коментарі''якщо їх так можна назвати.
21 Грудня 2017, 09:11
я ЖИВУ В ЧАСНОМУ будинку з газом 10 років .за 10 років це перший раз що требують серед опалювального сезону акта закон вийшов давно ачерез10 років ДАВАЙ а то ВІДКЛЮЧИМ!!!!!
21 Грудня 2017, 20:35
Я теж перший раз таке чую**** А раніше чому не вимагали акт??? Що за приколи??
22 Грудня 2017, 00:37
Можете пускати все гавно яке буде приходити до вашого будинку, за таких як ви безхребетних ніколи порядку в україні не буде, якщо пргинатися під всі забаганки газовщиків, то і вікна пластикові виймати будете, і в стінах дирки крутити, бо вже не знають, що вигадувати щоб здерти бабла з людей, ставлять в глухий кут користувачі газу, що люди починають відмовлятися від газопостачання, щоб не тріпати собі нерви, а то декілька раз на рік щось вигадують, що лекше відкоюяити чим платити і постійно щось замінювати, так як по селах дають дозвіл, що все добре, а через пару місяців приходять то шланг не той якого ж самі поставили, то дирок в дверях за мало, то форточка замала, то лічильник вже не такий, люди вже жаліють, що потратились на проведення газу, бо незнають коли прийдуть і придумають ще щось. Поки газифіковували район то цього всього не траба було,бабла хватало, зробили і все закінчилась лафа, а зараз будуть доїти як коров, поки людям не надоїсть, і пошлють їх з своїм газом куди подальше...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024