Смертельна ДТП у Кременці: постраждалі досі у важкому стані

19 Грудня 2017, 10:06
7238

Двоє людей, які постраждали у ДТП біля села Кременець Рожищенського району, наразі перебувають у лікарні, один чоловік – досі у важкому стані.

Будь-яких прогнозів щодо здоров’я потерпілих у лікарні поки ще не роблять, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», - повідомляє ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася вранці 16 грудня поблизу Кременця. Внаслідок автопригоди 53-річний пасажир легкового автомобіля загинув на місці події, а ще троє людей рятувальникам довелося вирізати з авто. Згодом один постраждалий помер у кареті швидкої. Двох чоловіків, 1994 року народження, госпіталізували в лікарню.

«У заклад було доставлено двоє пацієнтів, які постраждали у дорожньо-транспортній пригоді. Один у вкрай важкому стані був одразу госпіталізований у палату інтенсивної терапії відділення анестезіології, другого пацієнта наразі ще обстежують. У обох постраждалих – черепно-мозкові травми», - розповів заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024