19 грудня: гортаючи рожищенський календар

19 Грудня 2017, 09:22
Неоніла Григорівна Остапчук з онуком 3427
Неоніла Григорівна Остапчук з онуком

19 грудня День народження зустрічає журналістка від Бога – Неоніла Остапчук.

Майже півстоліття життя Неоніла Григорівна віддала праці у газеті «Наш край», і без її матеріалів, важко собі уявити це видання. 

У цей день так хочеться побажати Вам, пані Неоніло, всього-всього: і гарного настрою, і успіхів у всіх справах, і удачі завжди і скрізь, і любові, красивої як у казці, і друзів вірних, і вражень позитивних, і щастя безмежного, і натхнення величезного, і грошей мішками, і здоров’я міцного. 

Не заглядайте у паспорт, бо уся журналістська спільнота знає Вас як людину молоду духом та серцем. Божого Вам благословіння, невичерпної енергії та оптимізму, благодаті та натхнення.

Бажаємо завжди залишатися на такій же позитивній хвилі, на життя дивитися з усмішкою та оптимізмом, а думки спрямовувати лише на світлі помисли, адже вони мають здатність матеріалізуватися.

З днем народження! 

Днями День народження зустрів багаторічний Святий Миколай, гуморист Микола Репецький. Нехай над Вами, Миколо, завжди буде мирне небо, поруч будуть надійні друзі, а родина завжди буде Вам надійним тилом, де панує затишок та злагода.

Бажаємо міцного здоров’я, стійкості та сили у роботі, натхнення та творчої наснаги. Нехай реалізовуються плани та задуми, а Ваш ангел-охоронець оберігає Вас щохвилини. Добра та удачі, любові та щастя!

2

День Ангела святкують:  Микола, Максим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Святого Миколи Чудотворця.

Професійні та неофіційні свята в Україні: День адвокатури.

Погода: Сьогодні очікується мінус 2 °C, переважно без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: 19 грудня вшановується пам’ять святителя Миколи. З цього дня підходять другі морози — Миколині: «На Студеного Миколу снігу навалить гору». Якщо на Миколу відлига, посилались на витівки поспішної зими: «Привезли зиму на санях до Миколи, ось тобі і довгождана відлига».

Погода цього дня передвіщала погоду на весняного Миколу (22 травня): «Скільки дає день Миколая снігу, стільки буде трави на Миколу теплого».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024