17 грудня: гортаючи рожищенський календар

17 Грудня 2017, 07:30
3498

17 грудня свій ювілейний День народження святкує рожищенська майстриня Лілія Озімок. 

Район.Рожище бажає іменинниці завжди мати найкращий стимул для творчості – це родинний затишок, взаєморозуміння у сім’ї, кохання, спокій та здоров’я усіх рідних. Словом, те щастя, про яке мріє кожна жінка і яке дає їй сили та наснагу творити та працювати.

Бажаємо зародження та реалізації нових ідей, постійного активного життєвого тонусу, виру приємних подій та клопотів, які приносять радість та задоволення від життя. Удачі Вам, Ліліє, в усіх справах. Нехай Небеса обдаровують Вас своєю благодаттю!

Також читайте: Майстриня Лілія Озімок: «От іде людина сумна, а побачила мої іграшки − і на вустах усмішка. Це такий стимул!».

День Ангела святкують: Анастасія, Варвара, Василь, Геннадій, Дмитро, Іван, Катерина, Кіра, Микола, Олександр, Олексій, Серафим, Юлія.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Великомучениці Варвари. Мучениці Юліанії. Преподобного Іоана Дамаскина.

В Україні відзначають: День працівника державної виконавчої служби. 

Погода: Сьогодні очікується 0 – мінус 3 °C, без опадів, замерзаючий (переохолоджений) туман, легкий вітер. 

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять святої Варвари. У наших пращурів була традиція на день Варвари дома ставить гілочку, щоб до Різдва розпустилась. З цього дня розпочинались сильні морози: «Зима мости мостить», «Тріщить Варюха – бережи ніс та вухо».

Люди виходили поглянути на дим із труби, щоб дізнатись про погоду: якщо дим стовпом іде – морози стоятимуть, якщо до землі прибивається — скоро відлига. Небо на Варварину ніч зоряне – на холод, сліпе – на тепло.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024