У Рожищі вшанували пам'ять загиблих чорнобильців-ліквідаторів

14 Грудня 2017, 20:52
3135

У Рожищі відбулися заходи з нагоди Дня ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

У четвер, 14 грудня, біля пам’ятного знаку загиблим в Чорнобилі за участі керівництва міста, району та представників громадських організацій Рожища відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня ліквідаторів аварії на ЧАЕС. 



В ці грудневі дні наш обов’язок згадати всіх, хто стояв тоді на шляху вогню і радіації та, ризикуючи життям, ліквідовував наслідки аварії, хто допомагав відроджувати життя після чорних чорнобильських днів.

1

Благочинний Рожищенської округи УПЦ, настоятель Свято-Михайлівського храму міста Рожище, отець Петро Іваничко відслужив панахиду за померлими внаслідок катастрофи на ЧАЕС та помолився за здоров'я живих ліквідаторів.


Вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, всі учасники заходу відвідали тематичний захід в Рожищенській районній бібліотеці для дітей. Тут голова РДА Інна Гайворонська та голова райради  Андрій Музика вручили грамоти ліквідаторам.

Пам'ятний захід продовжили переглядом фільму «Чорнобиль – 30 років потому» та слухаючи інструментальні композиції у виконанні учнів Рожищенської дитячої музичної школи.

1


 

Коментарі
17 Грудня 2017, 17:21
а чому ні копійки допомоги не виділяєте? шановні?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024