Майстриня-піснярка запрошує на презентацію диску

25 Січня 2016, 16:50
Наталія Бугай - в гостях у районної дитячої бібліотеки. 5177
Наталія Бугай - в гостях у районної дитячої бібліотеки.

27 січня о 14-й год. у приміщенні Луцького районного будинку культури (вул. Ковельська, 56) відбудеться презентація спільного диску лучанки, поетеси-піснярки Наталії Бугай та композитора Галини Васіної «Дитинства світ».

У заході беруть участь вихованці Зразкової вокальної студії «Зернятко» Луцького РБК під керівництвом Алли Опейди, які продемонструють присутнім вокальні та танцювальні номери.

До речі, композицію «Лялька-мотанка» на слова Наталії Бугай та музику Галини Васіної виконує наша талановита землячка, рожищанка Вікторія Сендецька, також вихованка студії «Зернятко».

На презентацію запрошені вчителі музичних шкіл області та Луцького району та студенти Волинського державного училища культури і мистецтв.

А в рамках заходу пройде виставка ляльок-мотанок пані Наталії.

Нещодавно Район.Рожище писав про те, що на свято Катерини Наталія Володимирівна завітала у Копачівську школу, де провела майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, а також читала власні дитячі вірші.

А у вересні минулого року побувала в районній дитячій бібліотеці на 70-річному ювілеї та взяла участь у круглому столі, де обговорювалась проблематика функціонування бібліотек, в тому числі в контексті співпраці авторів з видавцями та попитом на книжки.

Так, Наталія Бугай розповіла, що написала за 3 роки 200 (!) пісень, нині у роботі – нова книга дитячих віршів та 3 збірники пісень. 

Насолодитися результатами її творчості можна буде вже в цей четвер у Луцькому РБК. Запрошуємо всіх бажаючих!

Наталія Бугай - на майстер-класі в Копачівській школі.
Наталія Бугай - на майстер-класі в Копачівській школі.

 

Почитати ще:

Рожищенська дитяча книгозбірня відзначила 70-річчя

У Копачівці для школяриків провели майстер-клас з ляльки-мотанки

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] 
або в рубрику «Рожищани інформують» 

А також підписуйтеся на наші групи у вКонтактіФейсбук та Твіттер

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39