У Рожищенському районі завершився тиждень права

12 Грудня 2017, 13:26
3251

З 4 по 10 грудня в Україні відбувалися заходи з нагоди Всеукраїнського тижня права. Не став винятком і Рожищенський район.

Протягом тижня громадян інформували про права та обов’язки, про зміни в чинному законодавстві, а також надавали консультації, як захистити себе, у разі  порушення прав, – повідомляють у відділі з питань організаційної робити, внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

В районі працювали роз’яснювальні групи, які здійснювали виїзди в населенні пункти району. Підсумки тижня права підбили під час конференції у НВК №4 м. Рожища.

Учасники груп у складі: Оксани Кузьміч – головного спеціаліста юридичного відділу апарату райдержадміністрації; Жанни Дубчук – начальника служби у справах дітей райдержадміністрації; Олега Шварцкопа – директора Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Олега  Пальчика – завідувача районного сектору РС УДМС у Волинській області; Лілії Негодюк – старшого інспектора Рожищенського відділення з питань пробації Західного РР МРУ з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції; Сергія Лясковського – начальника Рожищенського бюро правової допомоги Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Петра Павлюка – начальника сектору превенції Рожищенського ВП Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області; Андрія Торожнюка – старшого інспектора ювенальної привенції Рожищенського ВП Ківерцівсьького ВП ГУНП у Волинській області.

Учасники конференції обговорили результати роботи роз’яснювальних груп під час виїздів, також керівники територіальних органів взяли на особистий контроль роботу з особами, які належать до груп ризику і схильні до порушення прав людей.

Всеукраїнський тиждень права не минув дарма, чимало громадян: студентів, школярів, педагогів, підопічних територіального центру отримали актуальну інформацію щодо чинного законодавства України та захисту власних права. Також громадяни мали змогу дізнатися про специфіку роботи кожного територіального органу, і в разі потреби, звернутися до них за консультаціями та роз’ясненнями.

Закінчився тиждень права, але кожна людина від народження має природні права, які ніхто не повинен відбирати, це повинен пам'ятати кожен.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром