Вихованці Рожищенського притулку віддячили волонтерам

24 Січня 2016, 19:50
2077

Район.Рожище уже писав про те, що волонтери Волинського центру допомоги учасникам АТО започаткували вечірні чаювання у Рожищенському притулку для неповнолітніх

Кожного тижня їдуть сюди з гостинцями, цікавими завданнями для дітей і просто, щоб поговорити.

Душевне тепло та підтримка не менш важливі за подарунки, тож дітвора з радістю приймає гостей. А чим віддячити, як не душевними малюнками?..

Так, місцеві громадські активістки Наталія Марценюк, Оксана Петрук та Ірина Зенц на днях відвідали вихованців притулку та отримали важливу місію — передати цілу купу малюнків для луцьких волонтерів Олексія Кушнєра, Дарії Барчук, Андрія Попика, Ольги Валяник та інших учасників вечірніх чаювань, пише на своїй сторінці на Фейсбук журналістка та громадська активістка Оксана Петрук.

У дітлахів, які виховуються у притулку для неповнолітніх, непроста доля. Тож приємно дізнаватися, що діти знаходять сім''ї та влаштовують свої життя.

 
Як розповіла Район.Рожище Оксана Петрук, після останнього візиту активістки дізналися, що вибуло дві 15-річних дівчинки (одну забрали батьки, а другу перевели в Ковельський реабілітаційний центр) та хлопчик, якого забрали батьки.
 

Почитати ще:

Луцькі волонтери започаткували душевні чаювання у Рожищенському притулку

Пацан з Рожищенського притулку відлупцював вихователя

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] 

або в рубрику «Рожищани інформують» 

А також підписуйтеся на наші групи у вКонтактіФейсбук та Твіттер

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024