В мережі з'явилася книжка "Рожищенський футбол. Витоки"

24 Січня 2016, 09:55
3760

Молодий історик Сергій Янішевський, родом з Копачівки, відшукав і розмістив на своїй сторінці в соцмережі вКонтакті книгу «Рожищенський футбол. Витоки» про становлення гри мільйонів у Рожищенському краї.

Автор книги — надзвичайно цінної з погляду вивчення історії розвитку волинського спорту — педагог і тренер Микола Дмитрук, колишній учитель фізичної культури Копачівської школи.

«Ну от, хто шукає — той знайде!) Історія Рожищенського футболу від 1945 року і до сьогодення! Склади команд, архівні фото, спогади очевидців і інше. Автор — Микола Дмитрук — гравець, тренер, вчитель», — пише Сергій.

Отже, всім, хто кожного матчу гаряче вболіває за рідну команду або ж сам ганяє по полю м’яча, присвячується:

Рожищенський футбол. Витоки.djvu

Рожищенський футбол. Витоки.pdf

Рожищенський футбол. Витоки.fb2

Як з'ясувалося, книга доступна і в паперовому вигляді — її можна купити в Рожищі в магазині вживаної побутової техніки (у приміщенні "Веселки").

"Було б чудово, якби справжні шанувальники футболу підтримали автора і придбали таку насправді унікальну книгу", — зауважує Сергій Янішевський. 

Почитати на тему:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] 

або в рубрику «Рожищани інформують» 

А також підписуйтеся на наші групи у вКонтактіФейсбук та Твіттер

Коментарі
24 Січня 2016, 23:13
Прошу виправити помилки - книга написана 2014 року і автор Микола Дмитрук провів грандіозну роботу, це не радянські часи і не "повернення з небуття". Перед тим як робити таку новину можна хоча б спитати в тій же соц.мережі про книгу, або відкрити і почитати. Це раз. Два - книга доступна кожному і в паперовому вигляді - в магазині б/у побутової техніки (колишня "веселка")і буде дуже добре, якщо справді шанувальники футболу підтримають автора і придбають таку унікальну, насправді, книгу. Було б непогано, якби ви на цьому теж наголосили) Дякую)
25 Січня 2016, 00:08
Сергію, відредагували. Дякуємо за уточнення!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром