Дайджест тижня: ТОП-5 новин Район.Рожище, які набрали найбільшу кількість переглядів

10 Грудня 2017, 17:30
3804

Район.Рожище пропонує читачам переглянути ще раз новини тижня, які набрали найбільшу кількість переглядів. 

Співавтором цього матеріалу є кожен, хто прочитав хоч одну публікацію нашого видання, бо рейтинг формуєте саме ВИ!

Отож, страшна трагедія, яка сколихнула цьогоріч район та цілу Україну знову була на вустах, адже у Рожище приїхали екстрасенси, аби розслідувати подвійне вбивство. 5 місце: Подвійне вбивство в Рудці-Козинській розслідують екстрасенси (3352 переглядів).


4 місце належить новині під назвою Побиті сміттєві урни, зламані лавочки та дитяча гірка: як розважалися рожищенські вандали (3778 переглядів). Зрозуміло, що вона викликала зацікавлення, адже стосується кожного з нас та привабливості нашого спільного дому - міста Рожища.


Сумні новини про ДТП завжди привертають увагу. Рожище: Стали відомі подробиці аварії на Мазепи - ця публікація набрала 4247 перегляди та посіла 3 місце в рейтингу.


Звісно, всім було цікаво, хто був причетним до нищення комунального майна міста. 6605 переглядів (2 місце) про те, що Правоохоронці встановили, хто потрощив лавки та сміттєві урни в Рожищі


Ну і на 1 місці – У Рожище приїхали екстрасенси з СТБ  (18146 переглядів). Саме експерти програми «Слідство ведуть екстрасенси» викликали найбільший інтерес читачів Район.Рожище.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024