До флешмобу в День Соборності приєдналось "аж" 7-ро рожищан

23 Січня 2016, 09:00
1953

22 січня відзначався День Соборності України — день, коли ми, УКРАЇНЦІ, усвідомлюємо, що  єдині та неподільні.

З нагоди свята цього ж дня в райцентрі проходив патріотичний флешмоб «Простягни руку єднання».

21 січня організатори закликали містян приєднатися до флешмобу та прийти на 13-ту годину на вулицю Мостову. Втім, з якихось причин рожищани проігнорували прохання.

Тих, хто з власної ініціативи долучився до акції і прийшов зі своїми плакатами «Схід і Захід Разом!», патріотичною символікою та хорошими намірами, було "аж" 7-ро. Невеличка громада взялася за руки.

«Ми просто хапали зустрічних людей», — говорить одна з активісток. 

Згодом до учасників долучилися представники місцевої влади, зокрема міський голова В'ячеслав Поліщук

Ось так, протягом певного часу Рожище хоч у малому складі, але таки доєдналося до Всеукраїнської акції. Ми утворили ланцюжок єдності. 







Фото Віталія ШЕВЧЕНКА та Вікторії ШВАРЦКОП

Коментарі
23 Січня 2016, 11:36
А ви особисто були???
23 Січня 2016, 12:02
<p>Кореспондент Район.Рожище, який писав публікацію, особисто брав участь у флешмобі, понад те - у якості співорганізатора.</p>
23 Січня 2016, 13:14
Хто таке робить на 11 годину? В більшості уроки, пари, робота....
23 Січня 2016, 14:36
Як не гарно приписувати чужі заслуги собі. Піднімаємо рейтинг...
23 Січня 2016, 15:59
<p>Якщо це ваші заслуги, то напишіть свої реальні ім'я та прізвище в коментарях... Текст - кореспондента, фото надані кореспондентом. Але їх авторство до останнього моменту не було підписане, і "водяного знака" Район.Рожище на них немає.<br /> Наразі нам відомо, що їх авторами є Віталій Шевченко та Вікторія Шварцкоп, авторство вказане в публікації.</p>
23 Січня 2016, 18:14
А чому організатори вибрали Мостову як місце проведення акції?Чи єднає географічно рожищенський міст західну та східну Україну?У Києві-так:лівобережну та правобережну Україну.У Луцьку вибрано Театральний майдан.А у Рожищі,даруйте,організаторам вже вкотре бракує елементарних знань.
24 Січня 2016, 22:45
Судячи з вашої обізнаності,Театральний майдан у Луцьку з'єднує західну та східну Україну? Даруйте, для підвищення ваших шкільних, елементарних знань, візьміть географічну карту і уважно її вивчивши, можливо зрозумієте, що р.Стир протікає з півдня на північ, відповідно, міст протягується з заходу на схід. Палиця, Гунчак та Романюк у Луцьку долучилися до подібної акції, на відміну від рожищенської влади!
25 Січня 2016, 14:49
Інформація не відповідає дійсності! По-перше, захід організовувався на 13 годину, а не 11, свідченням чому є поширені у мережі Інтернет афіші акції! По-друге, кількість учасників була вищою - і це не за рахунок нібито виловлених за руку прохожих! Водночас, учасників заходу повинно було бути значно більше - спасибі органам влади, які пригальмували директорів шкіл, з якими було досягнуто згоди (планувалося, що буде до 200 учасників).
25 Січня 2016, 16:15
Так, дійсно, захід організовувався на 13-ту, в цій публікації випадково допущена помилка. Перепрошуємо. Але це новина вже по факту, тож це не відіграє значної ролі. Водночас в попередній новині з анонсом заходу час вказаний правильно, як у тексті, так і на афіші від організаторів.<br/>http://rozhyshche.rayon.in.ua/news/4833-rozhishchan-zaproshuiut-na-fleshmob-prostiagni-ruku-ednannia<br/>7-ро учасників - малося на увазі рожищани, які не є організаторами чи співорганізаторами заходу, які першими відгукнулись на заклик. Звісно, що у результаті всіх було більше, це видно на фото.<br/>Сподіваємось, наступного разу результат такої важливої акції чи подібних заходів буде більш успішним, особливо, якщо є домовленості!
25 Січня 2016, 21:51
Нормальний захід. Видно, що в Рожищах є патріоти. І організатори молодці. Ніхто ніколи не знає, скільки людей має прийти. Все залежить від свідомості людей.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024