У ДНЗ №1 (ясла-садок) «Малятко» міста Рожище - новий директор

08 Грудня 2017, 09:30
Олена Андрощук 11958
Олена Андрощук

На 26-й позачерговій сесії Рожищенської міської ради депутати розглянули питання «Про призначення на посаду директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Малятко» міста Рожище Андрощук О. О».

Оскільки змінилося законодавство «Про освіту» та «Про дошкільну освіту» ДНЗ №1 «Малятко» було перейменоване  на заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Малятко» міста Рожище, - йдеться на сторінках міської газети «Рожищанин» №43.

Тепер, згідно з прийнятими змінами, засновник, тобто Рожищенська міська рада, призначає та звільняє з посади директора закладу. Минулої сесії депутати прийняли Статут дитсадка, який пройшов державну реєстрацію. Стати очільником закладу виявила бажання Олена Андрощук.

Нагадаємо, Олена Олексіївна прийшла працювати у заклад 26 травня 2017 року на посаду тимчасове виконання обов’язків завідувача закладу. Зарекомендувала себе як дбайливий, вимогливий керівник. За короткий термін їй вдалося не тільки налагодити прийом дітей в закладі, а й значно покращити його матеріальний стан. Зокрема, привести до ладу і відповідності харчування діток.

«Я дошкільник із 1975 року, - виступила перед депутатами Олена Андрощук. – Прибула на посаду інспектора-методиста Рожищенського райвно за направленням Рівненського педінституту. Попрацювала до виходу на пенсію в 2008 році. Скажу чесно, у ДНЗ №1 працювати важко. Але я намагаюся привести заклад до належного стану.

Найперше, що мені вдалося, це набрати необхідну кількість дітей. Ми налагодили харчування не на папері, а наяву. Відкрили двері для того, щоб могли заходити батьки, які хочуть побачити, що робиться в дитсадку і як займаються вихователі з їхніми дітьми.

Приємно, що вдається налагоджувати матеріальну базу. Усунули причини, де могли бути нещасні випадки. Наприклад, була у нас пральна машина, яка практично не працювала, била струмом. Як ще досі обійшлося без травм, я гадки не маю. Тож ми демонтували її та встановили нову.

Дякуючи вам, депутатам та міському голові, що виділили кошти, за які ми власними силами зробили ремонт ясельної групи та туалету. Адже туди багато років ніхто не прикладав рук. Змін багато, батьки задоволені. Сподіваюся на подальшу тісну співпрацю, заради комфорту та здоров’я наших маленьких рожищан».

Також депутати просили розповісти про прикрий інцидент, який трапився в закладі саме в той день, коли в дитсадочку мала проходити обласна комплексна перевірка.

Олена Олексіївна визнала, що комусь явно не подобається її присутність у закладі. Часто-густо стаються такі речі, які просто без сторонньої допомоги не могли б бути. Як приклад, у день перевірки хтось відкрутив кран з гарячою водою в групі. Струмінь води бив на розетку. Диво, що не сталося біди.

«Основна моя мета, це привести до ладу дитсадочок та виховати наступника», - резюмувала Олена Андрощук.

Обранці громади вислухали доповідачку та одноголосно проголосували за обрання її на посаду директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Малятко».

Щоправда, термін строку трудового договору збільшили. Тепер Олена Андрощук три роки буде очолювати згаданий заклад. 

Коментарі
08 Грудня 2017, 12:29
Ура!! Дуже хороша людина очолила садок, тепер треба, щоб колектив їй сприяв у досягненні поставлених цілей, а ту мара Гойманиха довго там не протримається, або сп' ється або в Ліпінах закінчить. Може, зможемо на кінець туди пустити дитину, бо цей садок нам найближче.
08 Грудня 2017, 12:35
Вітаю. Таким, остаточним змінам багато хто зрадіє.
08 Грудня 2017, 13:37
Шановні колеги! Щиро вітаю вас із цим днем! І на вашу вулицю прийшло свято! Олексіівні бажаю міцного здоров'я, витримки, співпраці та взаєморозуміння з колективом і батьками!
08 Грудня 2017, 13:45
Ведіть дитинку в 1садок! Там прекрасні педагоги! А тепер і керівник достойний! Не дасть вашу малечу образити, це точно! Навела лад у господарчій частині і з педагогами знайде порозуміння! Дерти три шкури з вас не буде як попередниця! І буде ваш малюк ситий і доглянутий, ще й із задоволенгям ходитиме в садочок!
08 Грудня 2017, 13:52
за Вас Олено Олексіївно, я будучи вихователем в одному з дитячих садків дуже пам'ятаю Вашу допомогу як методиста.Здоров'я Вам, витримки і Божого благословіння.
08 Грудня 2017, 14:31
Зміни пройшли в дворі. Наприклад з'явилися пісочниці, качелі. На рахунок харчування: Олексіївна сама призначила, що кухарі її більше вчать, а дитина приходить додому голодна, чого раніше не було. І сьогодні перший раз за три роки захворіли після садочка. Нова завідуюча — приємна жінка, але як керівник не вразила! Вражають закриті очі на порушення. Наприклад дітей з садочка забирають діти, на збори і відкриті заходи тепер можна без змінного взуття. Немає відкритих днів для батьків, коли бажаючі могли цілий день провести в садочку, як на перевірці. Батьків одягали в халати, ознайомлювали з документами на харчування, показували як зберігаються продукти. І чого раніше не було —ТЕПЕР ВИДІЛЯЮТЬ КОШТИ.
08 Грудня 2017, 14:59
Зате попередня вас вразила видно в саме серце. Робила для вас показуху в білих халатах. І для вас шоу було з вивченими напам‘ять фразами, меню і все решта було як слід. А потім моя дитина приходила голодна додому і казала що їли супчик три рази без м‘яска. І вочі та мегера шкірила зуби, а позаочі те все м‘яско перекочовувало в її домашній холодильник.... я вас прошу, хватить вже її реанімувати...
08 Грудня 2017, 15:01
ВІТАЮ...Є БОГЯ НА НЕБІ
08 Грудня 2017, 16:07
Для вас так важливо чи в змінному взутті пускають на заходи???! Вам же ж простіше, а прибиральниця помиє зайвий раз, не страшно. Таке враження що ви не мама а працівник садочка)))
08 Грудня 2017, 16:36
<p>Якщо такий плачевний стан залишила Гойманиха, то питання до неї: Де ті кошти, які батьки здавали, куди вони поділися?<br /> А нова керівник це дійсно хороший керівник. Я б ще їй порадив ту всю вигнати і все стане на свої місця і ніяких казусів не буде.</p>
08 Грудня 2017, 17:03
Зрозуміло, куди батьківські гроші пішли— судиться вже скільки часу? Найняла адвокатів, а вони за дармо і не пукнуть( вибачте на слові). Ото все , що нажито нєпосільним трудом , батьківські податі, хабарі з вихователів, все тепер їй знадобилось.... але не на користь крадені гроші ідуть.... і сльози дитячі і виховательські прокльони їй дарма не минуться!
08 Грудня 2017, 17:30
Вітаю. Дуже рада за вас.Здоров'я,терпіння вам.
08 Грудня 2017, 17:56
Вітаю. БАЖАЮ ТЕРПІННЯ І МУДРОСТІ У ЦЬОМУ КОЛЕКТИВІ. ХАЙ ВАМ ВСЕ ВДАЕТЬСЯ.
08 Грудня 2017, 18:06
Панасюк Т.С. Вже кілька місяців як працює у садочку N4. Щаслива, квітуча і нелаяна- нематюкана. Так що у вас, шановна 112, трохи застаріла інфа.
08 Грудня 2017, 18:19
Оо знову про Гойманиху. А чого дана редакція мовчить що призначили неатестованого працівника на посаду ? А чого мовчить редакція про всі виграні суди Гойманихі ?? Наскільки мені відомо Держ праця програла їй , о Боже мій наш великий "Мер" програв суд. Догану зняли ! Ото і не довго осталось і вернеться. А бабла скільки нада буде заплатити за вимушений прогул. А потім жеш захоче ще й моральну компенсацію. Я вам не заздрю Міська Рада. ( де будете гроші брати яких нема навіть на зарплати на сьогоднішній день) І новий закон про освіту не допоможе. Змінять постанову і все. Так доречі редакція будь-ласка роз'ясніть людям в чому полягала корупція ))) щоб ви не виглядали д... і не зводили наклепи. Бо щось я не чув щоб хтось прийшов і сказав що "Я їй давав гроші" 8
08 Грудня 2017, 18:29
ну й ти бовдур. Ще й сліпий бовдур. Та хай вона тепер тисячу судів виграє))))))) Ахаха. А чи проголосують за її кандидатуру депутати міської ради???? Після того як вона Рожищами ходила їх і кляла. Дуже сумніваюся. Сиди гнидо в попі))))
08 Грудня 2017, 18:51
От ти то точно бовдур. Її не призначають рішенням суду а поновляють. Тобто якщо її суд поновить то це буде значіти що її не звільняли. А щоб її звільнили депутати то по рібна причина. Читай уважно новий закон. Я розумію що міський голова на це надіється. тільки от діло ось в чому. Не так буде все просто.
08 Грудня 2017, 18:56
з бовдурами не збираюся сперечатися. Хай поновлюють, тільки такого садочка вже не існує. відповідно і посади.
08 Грудня 2017, 19:06
А ти видно дуже цікавишся нею самою і її долею, закони по її справі вивчаєш. То вже називайся своїм справжнім іменем Юрчик Лєсін. І під диктовку як строчиш коменти, то твоя мамця Гнида нехай перевіряє, вона ж грамотна. Наклепи і скарги все життя строчить.
08 Грудня 2017, 19:06
От я не юрист. Но , робиться запит адвоката як зара називається відповідно до нового закону садок і яка посада в керівника. Міняється позовна заява з правельною назвою і новою посадою і все. І в постанові суду нова посада і назва нового закладу. Такий адвокат як в неї все зробить повірь. А по суперечках якщо не обізнаний хоть трошкі то мовчи. Просто сиди і слухай!
08 Грудня 2017, 19:21
А юрчик тіфтєлька слюсар -юристконсульт а пише з помилками
08 Грудня 2017, 20:22
Які б хвалебні оди ви не співали Олені,але це саме вона привела на посаду Гойманиху,але напевно перевчила іі йти по трупах,це правило життя Андрощучки.Вони разом крутили світом і виіли з роботи не одну людину.Працівники дошкілля добре знають цю особу,як вона керувала,принижувала людей,збирала плітки,гадила неугодних,вилизувала потрібним посадовцям,топила в брехні всіх,хто заважав царювати.Яке пішло,таке й прийшло.Невже в місті не знайшлося достойнішого директора,окрім Олени з минулого тисячоліття.
08 Грудня 2017, 20:29
Нехай хвалена Олена розкаже як і за яку суму приймала людей у 4 садок.Це людина,яка просто так і без вигоди нічого не робить.Працівники садків району це добре знають.Всьому свій час і вона ще себе покаже,якщо встигне......
08 Грудня 2017, 21:07
Не встигне!
08 Грудня 2017, 21:24
Якщо уважно слідкуєш за подіями то маєш знати, що є остаточне судове рішення про притягнення Лесіноі до відповідальності за корупцію
08 Грудня 2017, 21:31
Довго думав щоб відписати. Так їй присудили штраф а не звільнення з посади помойму.
08 Грудня 2017, 21:44
Вітаю з призначенням. Дуже хороша людина. Вона заслуговує на велику повагу та підтримку. Моя дитина теж ходить в цей садочок і я дуже сильно задоволена роботою Олени Олексіївною. З таким керівником і персонал дуже хороший, а вихователі ставляться до наших діток як до рідних.
08 Грудня 2017, 21:57
Панасюк працює в днз°4 лише 2 міс.
08 Грудня 2017, 22:57
<p>І я вітаю нову завідувачку. І надіюсь, що садок номер один назавжди позбудеться цієї нечисті. </p>
09 Грудня 2017, 10:38
Люди все є в вільному доступі в інтернеті всі ріщення всі суди. Читайте. Там є що за корупція була.
09 Грудня 2017, 11:17
На рахунок халатів:це ж не кухня чи медзаклад,а ковра скоро змінять на новий (гроші виділила влада),отоді без змінного взуття чи бахіл вхід заборонено.проблема.головне щоб дітки були доглянуті,ситі,здорові і в чистоті
09 Грудня 2017, 11:28
Люди добрі ,невеж немає молодих спеціалістів.Чому потрібно повертати старих.Повна маячня.Одну судять за хабар,а друга чим краща.Ще з попередньої роботи ,свої зовжди їздили у санаторій..Нічого у нашій країні не змінюється на краще.Ті що були біля корита ,повертаються .
09 Грудня 2017, 11:30
Педагоги прекрасні.
09 Грудня 2017, 11:54
памятаємо портфелик олени оленсіївни куди завідуючі клали курочки масло мяско ще у далекі радянські часи
09 Грудня 2017, 12:25
Є молоді і достойні, але через ту наволоч ніхто там не зміг би бути ВО на час її відсторонення від посади, на це та гадюка і розраховувала. Невже не зрозуміло??? А Олексіївні начхати на неї і тому погодилась( підкреслюю : ПОГОДИЛАСЬ) бути ВО в тому зміїному кублі. Того та гадина і Панасючку доїдала, бо не схотіла бути ВО і зірвала всі плани цариці. То яка б не була та Андрощук, вона пішла до чорта в зуби, не знаючи, скільки там протримається. А підняти садочок вона вміє, хто б що з вас не казав. 4 садок підняла з руїн, повірте, звичайно разом з колективом. Але вміла похазяйнувати. А те що брала , то всі беруть!!! Та й не більше брала ніж матуся Гниди, та брала з усіх і за все. Так що як то кажуть із двох зол вибирають найменьше.... а ви запитайте у працівників 1 садка, чи аони хотіли б повернення злого дракона? Тільки неофіційно, бо всі і далі її бояться, вона і далі гониться по групах верещить і погрожує усім( тут шановні явно диагноз налице). Я особисто питала неофіційно : моляться щоб її зовсім виперли з садочка, бо тільки жити почали. По в порівнянні з нею ніяка Олексіівна і Чорт не стане...
09 Грудня 2017, 12:43
Які гадості не писали б, а садочок сьогодні процвітає і далі але на першому місці керіника цікавить чи нагодовані добре діти, чи їм не холодно, чи вони не хворіють, а не так як було раніше культура та пристиж пані Багіри. Вихователі усміхаються, грошики з них не деруть в три шкіри. А нам батькам що ще треба, аби діти були доглянуті, з бажанням ішли в садок, і міська рада фінансувала кошти як це є зараз, а не при синій морді, спитій, що тільки з батьків дерла все. Вона не говорить, а кидається до людей, або ультиматум ставить, то ви думаєте що вона могла співпрацювати з мером, де вона скине свою шляпу і піде просити для дітей. Для себе да, тільки з нас батьків. А ВАМ ОЛЕНА ОЛЕКСІЇВНА,ПРАЦЮВАТИ, ПРО НАШИХ ДІТОК ПІКЛУВАТИСЬ, ЗДОРОВЯ ВАМ, ТЕРПІННЯ І СПОКОЮ,а синю морду киш звідти, цікаво а де зараз вона пачить як паровоз, невже на наших дітей дихав.
09 Грудня 2017, 14:29
Раніше на пральні всіх травила, а зараз , мабуть в туалеті в групі) а щоїй? Раніше пачила і цибака в свою тарілку гасила на п‘янках при всіх, а тепер хай в глотку собі запхне!!!
09 Грудня 2017, 14:43
Якщо вже так склалась справа і випікають багіру з днз, а вона свята і прагне далі ощасливлювати дошкільників своїми неординарними педприйомами, то нехай відкриває свій особистий заклад освіти і — вперед!!!! Гроші ще залишились??? То давай! Педколектив свій вже є— сімейний, навіть медсестра- невістка є! Обслуговуючий теж є— Юрчик( хлопчик-помагай), який робив відкоса в групі, а вихователі йому за це змушені були 500 грн заплатити. І навіть вихованці будуть, правда ж мамусі- сраколизниці? О!! Ще ж Макіїв-клоун- недоумок- донощик, пробачте « фізрук- синок»! І всі видихнуть з полегшенням, ну дайте врешті решт працювати 1-шому садку на повну потужність, без нечисті!
09 Грудня 2017, 23:54
Багіра піти сама красиво щоб тебе в шию не гнали
10 Грудня 2017, 02:21
ця жіночка порядна нагадує директора 2 школи за порядок не люблять а лесіна має там клан мафія працюють тьотя івчук два племіники макєва іра і брат юра
14 Грудня 2017, 01:42
Мені не подобається те, що є можна сказати невеликі погрішності. При попередниці була строга дисципліна, наприклад мені це подобалось. Але ідеально ніколи не буває. Якщо раніше дійсно було важко спілкуватися з керівником, то зараз ніхто не зважає на правила, як то кажуть, розпустились і розслабились. Моя думка, Гойманиху з'їли, бо вона противна характером. Я їй ніяких грошей не давала, і ніхто не вимагав, і дитина була задоволена і від того я теж була задоволена. Зараз в цій ситуації, бажаю нашій Олені Олексіївній, не старатись все кардинально міняти все, ну і звичайно терпіння. Знаю батьки в нашій групі, теж приблизно такої думки.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024