Рожище: Відбувся фестиваль-конкурс творчості серед дітей з особливими потребами

06 Грудня 2017, 16:00
5147

У приміщенні Будинку дитячої творчості відбулося традиційне свято для дітей з особливими потребами та їх батьків «Повір у себе і в тебе повірять інші». 

Цього року районний фестиваль-конкурс творчості серед дітей з особливими потребами проходив під гаслом «Особливі таланти – особливих дітей!», - повідомляється на сторінці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в соціальній мережі Facebook.

Метою заходу було продемонструвати вміння, здібності та таланти дітей, а також подарувати справжнє веселе свято дітям, допомогти їм відчути себе частиною великого світу, де безумовно, є місце для них. 

Теплими та щирими словами звернулися до дітей та батьків керуючий справами Рожищенської районної ради Анатолій Матвійчук та директор Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Шварцкоп. Вони побажали усім успіхів та віри у власні сили, щоб Господь зігрівав своєю ласкою і благодаттю протягом усього життя.

Для всіх учасників свята працівники Будинку дитячої творчості підготували цікаву та насичену програму. Діти мали можливість переглянути виступи вихованців БДТ. Також всі учасники фестивалю із великим задоволенням взяли участь в майстер-класі по виготовленні паперових янголів, який для дітей провела педагог-організатор Оксана Сбітнєва.

У святковій залі можна було оглянути виставку робіт дітей, які приваблювали чудово підібраними кольорами та якістю виконання. Милували око вироби з бісеру, вишивки , малюнки, аплікації та багато інших виробів.

Загалом виставка дитячої творчості налічувала близько 50 робіт. Кожен твір - це спроба відтворити власний світ за допомогою полотна, акварелі, ниток, це маленький шедевр, який дає дітям з особливими потребами стимул для вдосконалення своєї майстерності та майбутніх життєвих перемог.

Усі діти були нагороджені Подяками Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участь у районному фестивалі-конкурсі творчості «Повір у себе і в тебе повірять інші» та подарунками.

По завершенні свята всі учасники фестивалю сфотографувалися на спільну світлину на згадку.






















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024