Рожищенська громада виграла грант на облаштування молодіжного простору

10 Лютого 2022, 13:25
Молодіжний простір 1397
Молодіжний простір

Рожищенська міська територіальна громада успішно пройшла відбір та стала учасницею конкурсу «МолодьТуТ: створи громаду молодіжних перспектив». 

Його оголосили у серпні 2021 року в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Завдяки участі у проєкті в Рожищенській громаді планують створити сприятливе середовище для розвитку, навчання та самореалізації молоді в громаді. 

Реалізація відбуватиметься на умовах співфінансування: до 25 тисяч доларів – грантові кошти на ремонт та облаштування молодіжного простору та до 25 тисяч доларів – на його програмну діяльність, до 15% від обсягу фінансування програми – власний внесок.

Як повідомили організатори конкурсу, вони отримали більше сотні заявок, відбір був тривалим. На жаль, приміщення не всіх громад відповідали технічним критеріям. Тому поки відібрали 14 учасників, незабаром до їх числа приєднаються ще 16 громад із різних куточків України.

Опісля розпочнеться плідна допомога у творенні місця, в якому молоді люди не тільки мріятимуть, а й діятимуть, де зможуть навчатися, знаходити однодумців, разом брейнштормити ідеї та втілювати їх.

«Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться розширити економічні можливості Рожищенської громади, розвинути громадську активність, підвищити соціальну згуртованість, просуваючи рівність, толерантність та інклюзивність. Особисто сприятиму впровадженню стійких і системних змін у молодіжній політиці у тісній співпраці з відповідними органами місцевої влади, громадським та приватним секторами та, безпосередньо, молоддю громади», – поділився своїм баченням співпраці міський голова Вячеслав Поліщук.

Коментарі
10 Лютого 2022, 12:49
Тільки не вплутуйте в те дійство міську владу. Бо буде як зі стадіоном 5 років будували(крали) і збудували аби як
11 Лютого 2022, 11:05
Уважно прочитайте статтю. Рожищенська міська територіальна громада успішно пройшла відбір...(в особі міської ради, а саме посадової особи, яка готувала матеріали на конкурс), яким чином ви хочете не вплутувати міську владу?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024