Брикет подорожчав: за ті самі гроші школи Рожищенської громади отримають менше палива

10 Лютого 2022, 10:15
Брикет подорожчав: за ті самі гроші школи Рожищенської громади отримають менше палива 2175
Брикет подорожчав: за ті самі гроші школи Рожищенської громади отримають менше палива

Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради в особі начальника Ігоря Кузави та ТзОВ «Енік Енерджі Груп» в особі директора Юрія Конопельнюка уклали додаткову угоду до договору від 19 січня. Йдеться про тендер на постачання брикету у школи на 1 683 000 гривень.

Додаткову угоду за підписами уповноважених сторін опублікували на сервісі публічних закупівель Prozorro 8 лютого, передає Район.Рожище

Згідно з умовами додаткової угоди, за ті самі гроші постачальник має доставити вже меншу кількість палива: замість 765 тонн – лише 701,491 тонни.

Як йдеться у документі, про такі зміни домовилися «у зв'язку з коливанням ціни товару».

Так 48,6 тонни постачальник доставив за ціною у 2200 гривень за тонну. Решту ж, 652,891 тонни брикету, продаватиме дорожче – по 2414 гривень за тонну.

Нагадаємо, у школах Рожищенської громади виникли проблеми з опаленням, через що школярі змушені навчатися вдома. Раніше начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава казав про те, що договір з постачальником збираються розривати.

Нестача брикету виникла у багатьох закладах громади. Там дирекції взялися самотужки заготовляти дрова, оскільки у деяких школах температура сягає лише +5 градусів.

 

Коментарі
10 Лютого 2022, 09:27
Питання забезпечення котелень Громади можна було вирішити на початку опалювального сезону. Приклад. Горохівська міська рада на початку опалювального сезону здійснила закупівлю твердого палива для котелень громади заздалегідь, навіть з розрахунком на випадок непередбачуваних обставин, наприклад підняття цін. Цей момент озвучив керівник Горохівської громади Віктор Годик під час робоої зустрічі з головою Луцької РДА Володимиром Кецом.
10 Лютого 2022, 09:29
Саме тому Кузава мав би понести як мінімум дисциплінарне покарання за: - зрив начального процесу через службову недбалість та халатність; - не обгрунтовану розтрату бюджетних коштів (збільшення вартості палива - про що сам і говорить в інтервю шукаючи винних в особі переможців тендеру). По другому моменту мала би бути порушена і кримінальна справа...
10 Лютого 2022, 09:30
Але ж хіба йому до того? - Основне завдання щоб був бензив для службового автомобіля ГАЗель - возити себе коханого на роботу з дому, на обід додому, знову на роботу і знову додому... А також і дружину возити в лікарню на роботу... Ніколи, ніколи думати за якесь там паливо і якісь там школи!!!Кадри вирішують все...)))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024