Постраждалим від буревію в Крижівці надали соціальну допомогу

21 Січня 2016, 17:38
Ілюстрація 1893
Ілюстрація

30 листопада минулого року негода залишила без даху школу та обійстя в селі Крижівка. Буревій завдав чималих збитків селянам.

Люди намагалися цю проблему вирішити не лише самотужки, а й з допомогою місцевої влади. Постраждалі звернулися в управління соціального захисту Рожищенської РДА з проханням виділити соціальну допомогу на усунення збитків від стихійного лиха.

Питання надання допомоги постраждалим нещодавно розглядали на засіданні комісії з виконання Районної програми соціального захисту населення на 2015 рік. 

— Ми розуміємо, що не в змозі компенсувати всю завдану шкоду, бо кошти, спрямовані на виплату допомоги, не є великі. Стихійне лихо відбулося в кінці року, на комісії ми розподіляли залишки бюджетних коштів, спрямованих на соціальну допомогу населенню. Заяв надійшло дуже багато: просили допомогу люди, в яких постраждало житлове приміщення і господарські споруди, багато людей просило кошти на лікування. В першу чергу вирішили допомогти тим, в кого негода попсувала житло – це три обійстя. Господарі пошкоджених будинків уже отримали по 1912 гривень матеріальної допомоги, – розповіла Район.Рожище секретар комісії з виконання Програми соціального захисту Інна Сергійчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] 

або в рубрику «Рожищани інформують» 

А також підписуйтеся на наші групи у вКонтактіФейсбук та Твіттер

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024