У Доросинівській громаді запланували багатомільйонний ремонт дороги

31 Січня 2022, 16:46
Ремонт дороги 1744
Ремонт дороги

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосила торги на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 031304 Немир – Доросині – Вічині – Береськ – Студині, що в Луцькому районі.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 31 січня, а аукціон розпочнеться 9 березня, пишуть «Волинські новини».

Очікувана вартість робіт становить 64 075 578 гривень. Ремонт проведуть на ділянці від четвертого до восьмого кілометра траси.

Згідно з технічним завданням, що міститься в тендерній документації, роботи включатимуть влаштування присипних узбіч, планування укосів, виправлення профілю щебеневих основ, влаштування вирівнювального шару з пористої асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару, розлив бітуму, влаштування верхнього шару покриття товщиною п’ять сантиметрів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування примикань, узбіч, підсипку торців, облаштування посадкових майданчиків і заїзних кишень, тротуарів, водопропускних труб, монтаж електроосвітлювальних установок, заземлення, встановлення огородження та напрямних стовпчиків, дорожніх знаків, нанесення розмітки тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази, технологій, асфальтобетонного заводу, з якого на об’єкт будуть поставляти асфальтобетон, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, а також фінансової спроможності.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги Немир – Доросині – Вічині – Береськ – Студині хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024