1 грудня: гортаючи рожищенський календар

01 Грудня 2017, 06:00
3363

1 грудня Новий рік свого життя відзначає голова Рожищенської районної організації Союзу українок, педагог з багаторічним стажем, екс-директор школи №3 міста Рожище, незмінна дописувачка на Район.Рожище, патріотка України і просто чарівна жінка - Марія Михайлівна Рейкіна.

Багато людей, Маріє Михайлівно, знають, люблять та поважають Вас за щирість, за безвідмовність допомогти, за надійність та професіоналізм.

Нехай Господь обдаровує Вас усіма благами, на які Ви, без сумніву, заслуговуєте –  благодаттю, міцним здоров’ям, благополуччям та радістю. 

Бажаємо невичерпного джерела енергії, сили, натхнення та творчої наснаги. Здійснення усіх задумів та планів, креативних ідей та, найголовніше, душевного спокою, гармонії та блиску в очах – це перша ознака жіночого щастя. 

Нехай Господь дарує Вам ще купу років, щоб мандрувати, творити та захоплювати своєю справою молодь. Божого Вам благословіння, невичерпної енергії та оптимізму, благодаті та натхнення.

З днем народження!

День Ангела святкують:  Роман, Іларіон.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Мученика Платона. Мучеників Романа, диякона, i отрока Варула.

Погода: Сьогодні очікується плюс 4–1 °C, без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: Першого дня зими вшановується пам’ять святих Платона і Романа. У народі цей день називають зимовказівником, оскільки погода цього дня визначає погоду всієї зими. Якщо зранку тепло — відлига буде на початку зими, холод і хурделиця опівдні — такою бути середині зими, а якщо під вечір завиє, закрутить заметіль — то піде зима від нас неохоче, з погрозами.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024