Учням Навізьської школи розповіли про їх права та обов'язки

30 Листопада 2017, 08:00
4954

У межах профілактичного заходу «Всеукраїнський тиждень права» старший інспектор з ювенальної превенції Рожищенського відділення поліції Андрій Торожнюк побував у школі села Навіз.

Правоохоронець розповів учням 7-11 класів про їхні права та обов’язки.  

Також зауважив, щодо неприпустимості вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень. Наголосив та тому, що кожен учень зобов'язаний належного відноситися до навчання та не допускати пропусків уроків без поважних причин.


«На сьогодні злочинність серед неповнолітніх являється домінуючою проблемою суспільства. Але, на жаль, виховні заходи з «проблемними» дітьми в основному проводяться вже після того, як учень щось накоїв, - прокоментував Андрій Торожнюк. - Такі заняття проводяться, щоб подолати негативні явища у підлітковому середовищі, попередження вчинення правопорушень. Адже діти повинні, в міру своїх можливостей та розвитку, розуміти, що кожен сам повинен відповідати за свої вчинки та будувати своє майбутнє».

На завершення профілактичного заходу дирекція школи подякувала правоохоронцю за турботу та висловили надію, що спільними зусиллями вдасться сформувати належний рівень правосвідомості в дитячому середовищі.

Коментарі
30 Листопада 2017, 13:03
От скажіть будь-ласка: чи повинні мити діти шкільні класи в школі коли є техперсонал?
30 Листопада 2017, 15:24
Діти в школах повинні все робити ,і вчити уроки ,і мити підлоги поки техпрацівниці каву розпивають,і з книжок уроки вчити самі,теперешні діти все повинні вміти,і ще будуть казати , що ці діти ні чого не хочуть вміти.
30 Листопада 2017, 15:39
я навчалася, діти мої навчалися, внуки навчаються в школі і постійно мили і миють класи учні. Хоча були і техпрацівники в штаті ??? Це напевно залежить від площі, яку має мити один техпрацівник. А якщо вона перевищує норму от і залучають учнів ... Це питання до відділу освіти !!!
30 Листопада 2017, 23:16
О, це Андрій Вікторович зробив роботу! Молодець, так тримати!
01 Грудня 2017, 00:18
Краще вже хай класи миють, як мають в телефонах сидіти. Ми в свій час прибирали після себе в класі. А для сучасної молоді вже скрізь няньку треба. Ще й мами заступаються. Учні початкових класів хіба миють у класах?. А старшим не зашкодить після себе навчитися прибрати.
04 Грудня 2017, 12:12
правильно ато й справди тильки телефони компи та ноути в голови.зараз дити знають одне принеси подай та йди......немишай.в наше время такого небули и ходили шовкови як в школи так и вдома
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024