У Рожищі побував Макс Кідрук

29 Листопада 2017, 10:00
3514

У вівторок, 28 листопада, в Рожищенській бібліотеці для дітей відбулася зустріч з популярним сучасним письменником Максом Кідруком.

Багатьом Макс Кідрук відомий як мандрівник, автор перших в Україні технотрилерів і тревелогів.

Письменник відвідав більше 30 країн, серед яких Танзанія, Мексика, Еквадор, Нова Зеландія, Бразилія тощо.

Макс Кідрук приїхав у місто, щоб презентувати власну творчість, популяризувати українське книговидання та знову познайомитися з читацькою аудиторією в Рожищі.

«Було все майже, як завжди - презентація, автограф-сесія, селфі на згадку, та вже ж давненько в бібліотеці не було так багато гостей, які прийшли на зустріч з молодим, талановитим письменником, науковцем та мандрівником Максом Кідруком, - йдеться на сторінці книгозбірні в соціальній мережі Facebook. - Цієї зустріч ми чекали давно, відтоді коли дізнались, що Рожище потрапило до переліку сотні міст, які автор зібрався об’їхати впродовж туру «100містНОІМ», організованого «його молодою командою» з мистецького об’єднання «СтендаЛь».

Чекали на таке дійство шанувальники творчості Кідрука з нетерпінням.  Бо він вже не вперше презентує свої книги, ділиться враженнями від подорожей, висуває наукові припущення у нашому місті.

«От і цього дня Макс із знанням справи доводив чому африканські медоїди вкрай необхідні популяції гепардів та ілюстрував розповідь фоткою, на якій мило чеше гепардові за вушко, - пишуть бібліотекарі. - Тим, хто вперше втрапив на Максову презентацію може здатись, що це наукова лекція. Адже автор не читає уривків із своїх романів, щоб зацікавити читача, а розповідає про наукові теорії та гіпотези, які підштовхнули його до написання «Твердині», «Зазирни у мої сни» та «Не озирайся і мовчи». Всім, хто любить мандри, науку, пригоди та паралельні світи раджу - не прогавте нагоди познайомитись з творами Макса Кідрука. Не заснете!».

Книжки з автографом автора вже у бібліотеці. А презентація нового роману «ДЕ НЕМАЄ БОГА» готується. Це означає, що незабаром знову відбудеться зустрічі з Максом Кідруком в його новому турі. 

















1

1



1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024