Вбивство чи нещасний випадок: у Городинях знайшли труп чоловіка

27 Листопада 2017, 22:06
9837

У четвер, 23 листопада, в селі Городині, Рожищенського району біля сільського магазину, було виявлено труп чоловіка.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, встановила особу померлого. Це 58-річний мешканець села Романів Борис Бекурин.

Правоохоронці встановлюють обставини смерті чоловіка. Свої висновки надасть судово-медична експертиза.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Також читайте, Резонансна справа рожищенських дільничних: матері вимагають справедливості. 

Нагадаємо, 27 жовтня 2011 року двоє старших дільничних інспекторів СДІМ Рожищенського РВ УМВС України - Віктор Рудусь та Андрій Масалов побили раніше судимого Бориса Бекурина. Чоловік отримав закриту травму сечостатевих органів - розрив сечовивідного каналу та забій сечового міхура. Став інвалідом.

Суди по цій справі тривали по-сьогодні, а дільничні інспектори знаходяться у розшуку, як такі, що переховуються від слідства. 

Коментарі
28 Листопада 2017, 01:54
Божа кара не забарилась за наклепи, за понівечені сім ї, за дитячі сльози. Особисто його я не знала і не бачила, але багато чула, читала, дивилась відео і мені було важко зрозуміти, як судді могли бути на стороні цього зека, грабіжника. Я розумію, що про померлих погано говорити не можна......... все мовчу. Він сам буде відповідати за все скоєне перед Богом.
28 Листопада 2017, 09:38
Всі його дійсно не знали але знаєм Рудуся і Масалова далеко вони не втікти. Самі зекі брехливі а може ще й похлеще. Чому переховуються якщо такі не винні...очевидно що били і не здивуюсь якщо вони і забили.
28 Листопада 2017, 09:39
Щоб закрилась справа
28 Листопада 2017, 10:28
Ще не було об'явлення обвинувачення, як захисник Бориса Бекурина ходив по місту і показував обвинувачувальний лист де було що після слідуючого суду вони поїдуть прямо в сіно а той на зону. Якби не фамілія Маслов то ніхто так би не придирався до них, ато і самооборона і цей прибиток який захищав померлого то нічого такого не було. А так ви просто гієни. Які почули фамілію Масалов.
28 Листопада 2017, 10:37
То вже віджиток
28 Листопада 2017, 11:31
Той прибиток всеж таки взув тебе. Втрачаєш хватку то тобі не девяності що можна пяним дівчат збивати і далі працювати прокурорчиком-хабарничком. Слава Украіні
28 Листопада 2017, 13:42
Ви праві. Дуже багато що ці Масалові собі дозволяли. І всі все знали, в тому числі і за збитки дівчину.
28 Листопада 2017, 16:21
ви мабуть мати масалова я вас розумію як матір але він падонок наглота
28 Листопада 2017, 18:15
Ви дослідіть біографію всіх а тоді робіть висновки, фамілія голосна але той Андрій був звичайний дільничий а не прокурор якийсь. Багато добра зробив він людям разом із тим самим Русьом. А чого ж суді такі чесні і ласкаві представники держави мають готові вироки суду до закінчення його. Чогось цього ніхто в новинах не розказує, чомусь на свідчення свідків очі закривають хоча ті в свою чергу говорять хто і що ним казав робити що за це обіцяли заплатити про це теж всі мовчать а от той хто магазини грабує і бомжує той янгол во плоті був. А тепер всі будуть казати що "о Боже напевне його вбили, це помста, нанесли смертельні травми". А те що він помер бо обпився напою 40° навіть варіанту ніхто не розгляне, і навіть нікого не хвилює що біля магазину він валявся. Всі винять безневинних Рудуся і Масалова.
28 Листопада 2017, 18:54
Ні я не мати Масалова і особисто не знайома з нею і з її сином, хоча бачила по відео в ютубі, а от Рудуся добре знаю , приходилось спілкуватися по роботі , я ніколи не повірю, що Рудусь міг когось вдарити, це дуже хороша людина і дуже шкода, що за якогось виродка так пострадав він, його сім"я і родина, я їм співчуваю. Просто наші правозахисники пропіарились. Також я довіряю лікарю урологу- Басалику, який професійно розказав про травму журналістам, можите і ви подивитися і тоді зробите висновки. Дуже прикро за нас, українців, як за націю, топимо один одного не розібравшись, а от євреї і всі інші національності витягують один одного , так що нам ще вчитись і вчитись. Надіюсь, що правда переможе. І Слава Україні - ми будемо промовляти з гордістю за свій народ.
28 Листопада 2017, 18:58
Під магазином його завалили і він не пив вже дуже багато часу бо лікувався в Луцьку. А те що ви пишете за свідків то це ви іх підкупили за що іх зараз судять (за введення суд в оману а це від 3 до 5 років) не корчіть з себе таких обіжених відповідати прийдеться. А на рахунок добра скільки вони зробили то хай скажуть вам люди як вони а саме Масалов впарював учням 4 школи наркоту як СБУ повязали за взятку як поламали людині ребра вже після Бекуріна. Не потрібно в агоніі опускатись нижче плінтуса хоча як матір я вас десь можу зрозуміти.
28 Листопада 2017, 19:10
А за ребра дуже цікава історія яку я особисто чув від надче б то потерпілого який прийшов до Масалова і сказав шо подасть на нього в суд за те що той ніби то поламав йому ребра, і сказав що йому обов'язково повірять бо у того і так суд іде, давай гроші і я нічого не буду казати. Наклепи то все. А за то як бекурін визнав що ніхто його не бив чого всі мовчать? Чи може то тоже підкупили а потім гроші назад забрали?
28 Листопада 2017, 19:22
Не потрібно з Умшою в парі працювати і тоді ніхто не буде свідчення міняти від залякування не переживайте суд розбереться там все чорним по білому так що навіть Масалов Сергій не може порішати. Не пишіть дурню від своєі хвороі уяви.
28 Листопада 2017, 19:39
А за наркоту а за взятку шо придумаєте?
28 Листопада 2017, 19:39
Нехай би перевели справу в іншу область і вирішував би суд де ні в кого ніяких знайомих не було б
28 Листопада 2017, 20:39
я бідна чоловік алкаш то що мене теж побити памятаю знайома плакала як відкуплялась від рудуся коли той працював після того довго обминала дільницю
29 Листопада 2017, 00:02
<p>полікуй голову...</p>
29 Листопада 2017, 07:52
Не брешіть на Рудуся.Він нормальний був дільничний.П не такий чк ви тут розмальовуєте.Нехай таких бакуріних більше буде і вам легше буде жити з такими виродками.Кого захищаєте.І я не Масалова і не Рудусь.
29 Листопада 2017, 09:25
мені не потрібно голову лікувати от якби тебе так відіпрали чи твого сина я б сказала що нормальний дільничий коли ця історія загриміла навіть базар радів що є справедливість
29 Листопада 2017, 10:49
І так понятно що захищають ментів мамані які не змогли іх навчити жити :яблоко від яблоні:
29 Листопада 2017, 11:38
Канєшно базарнікі радувались бо не буде їх ніхто гнати за торгівлю в заборонених місцях, по вашому це справедливість?
29 Листопада 2017, 11:52
ой яке гнати не можна бити до напівсмерті чи то злочинець от якби вони побили сина безверхого давно були б на кічі а не в розшуку
29 Листопада 2017, 12:30
Шо ті олені могли нам зробити якшо гам басалик нічого неможн зробити ха
29 Листопада 2017, 13:06
Люди, добрі схаменіться. Хватить обливати брудом невинних людей. Завтра кожен може бути на їхньому місці. В нас в державі несправедливість панує.
29 Листопада 2017, 15:41
З масаловим не довелось працювати тому нічого і не скажу про його,а от з Рудусьом ВВ біля 5 років працювали в РВ і хтоб не говорив ніколи не повірю що Вітя на когось піднЯв руку хоча і часом треба було бо такій контенгент як Бєкурін це непотрібство.Бєкурін боря по національності кацап сидівший за вбивство(може комусь не відомо) Тербнлюк приютив цього виродка і він тинявся по притонах і все крав по місту.крові попив чимал мені теж. Якщо його і прибили то такі самі як він, неподілили пляшку тай все. З Рудуся не робіть хоч кіллера і не смішіть Рожище)))
29 Листопада 2017, 18:57
Кожен на іхньому місці це як іти в ментуру щоб бити людей. У вас з головою все нормально?
29 Листопада 2017, 19:35
Ще раз - Рожище смішить наша поліція систематичним не розкритям справ тим більше кримінальних. Шо тільки Рудка стоіть щоб то журналісти знайши вбивцю а вони навіть не додумались. А по мелочовкам то вони специ за самогон за ще якусь непонятну тему. А кримінал шо слабо чи простіше прикрити і не паритись. Так що нерозказуйте шо ви там працюєте ви імітуєте роботу....
29 Листопада 2017, 20:16
Попрацював би хтось на цій неблагодарній роботі то б по іншому говорив, пів райвідділу судять ні за що. Просто бо люди вирішили у всьому робити винних тих хто трішки при якійсь владі тільки із за того що так зараз налаштовує ЗМІ. І всі цьому вірять, я вже давно зневірився у правді в цій країні. А будь яка стаття перед тим як мала би бути написана мала би бути перевірена і вислухана не з однієї сторони.а то прийшов нікому не відомий "правозахисник" міста Рожище і сказав шо от так і так, всі дружно похлопали вухами і написали все з його слів і предявлених документів, о то то новина, молодці
29 Листопада 2017, 21:20
Хтось просить іти туди працювати самі сунетесь. Навіть непройшовши люстрацію поновлюєтесь через суди. Наші бідолашні
29 Листопада 2017, 21:23
не розумію як довго вони збираються переховуватись чув суд останній був в горохові і дяді не допомогли не встигли а таки побили його добряче хіба так можна
29 Листопада 2017, 21:26
дай Боже здоровя захиснику не боїться дядіньок ще є порядні люди
29 Листопада 2017, 22:33
Шановний, а що вас не влаштувало у цій публікації? На що вас налаштовує ЗМІ? Чию сторону тут ще треба було заслухати? По моєму це єдине ЗМІ, яке не взяло до уваги слова правозахисника. Подало інформацію про смерть людини. без суджень та звинувачень. Не те що Волинські новини на Гавруку сенсацію зробили з вибитими зубами, а решту ЗМІ й собі понаставляли. Ви трішки, як захищаєте себе панове поліцейські, то трохи думайте та аналізуйте.
29 Листопада 2017, 22:54
Я не нарахунок цієї статті а взагалі
29 Листопада 2017, 23:13
Потрібно було й писати
29 Листопада 2017, 23:25
Чесно кажучи хочеться одного що б була правда у цій ситуації, а маємо надію що вона все таки буде, і якою б вона не була будуть ті хто скажуть що все "порішали" чи одна чи друга сторона
30 Листопада 2017, 00:52
Рудусь порядний дільничний,батько і чоловік,спокійний.Можливо інколи й треба було бути жорстоким.Чого ж як біда біжите в міліцію.
30 Листопада 2017, 01:55
Дійсно, всі ми герої, як все добре, а як біда то кличемо міліцію і ще починаємо згадувати Бога, правда дехто тільки прикидається віруючим, аби отримати вигоду. Люди добрі, одумайтесь, кого ви так сильно захищаєте? вбивцю? рецидивіста? грабіжника?раба? підлого брехуна?бо людиною його вже давно не назвеш. Мені вже майже 60, багато в житті всього бачила, але щоб так свої своїх топили це дикунство. Правда, по розповідях старших людей, ще з дитинства чула, що робилося в нас після війни, постійні підстави, наклепи, тюрми і це знову повторюється . Хто на цьому заробляє собі плюси?
30 Листопада 2017, 02:08
Хто це такий лікар, що хоче мені голову полікувати? Слава Богу я при своєму розумі, чого і вам бажаю. А ви спустіться з небес на землю, тоді і самі станете здоровими. Вам перед Богом не страшно писати не правду? Ще раз повторюю, що ніхто, хто насправді знає Рудуся, не повірить, що він міг когось побити.
30 Листопада 2017, 09:51
Читаю оцю всю писанину...смішно...якби не хотілось від цього сміху плакати...люди...схаменіться...який бруд ви виливаєте...тим хто дуже вже осуджує...порада...відправте своїх синів працювати в поліцію...і тоді будете говорити...з ким їм приходиться спілкуватись щодня..а притулок...в якому начебто проходять реабілітацію...інакше як ПРИТОНОМ не назвеш...щовещора туди зходяться ті хто вже пропив свою долю...долю своїх сімей...та зжив зі світу невинних людей...але це ж дешева рабсила...та й дехто вирішив заробити на цій спраці трохи грошенят...бо апетити...судячи по статтях та заявах матерів росли майже в геометричній прогресіїї...так що пам"ятайте...на чужому нещасті багато не заробите...все вертається...
30 Листопада 2017, 10:33
ти курка дурна давай всіх пяниць раніше судимих закодованих повибиваєм то залишаться русь і масалов дві порядні людини
30 Листопада 2017, 11:32
Мама Люда йди гуляй не потрібно вигороджувати свого Рудуся шо він таких хороший. Самі пишете що непотрібно брудом лити а в слідуючому коменті строчите які всі падонкі, і знаєте де всі притони як ви пишете, не паліться. Всеодно ім це з рук не зійде.
30 Листопада 2017, 11:38
Хто не знає напишу. Відкрита кримінальна справа про вбивство Бекуріна. Є заключення судмедексперта де підтверджується вбивство. В крові алкоголю не знайдено . Басалик хоче справу прикрити бо і так шлейф справ кримінальних тягнеться. Отак працює наша поліція.
30 Листопада 2017, 12:28
Якщо кримінальна справа відкрита то хто і якби не хотів справу прикрити нічого не вийде навіть на рівні Басалика тому що є ще управління міністерство де вона стоііть на контролі.і не треба вводити в оману людей де хтось ніби хоче прикрити ти ітак намутив з зечари робиш героя .Хоча тобі тільки таких і захищати. Бо щось дійсно реальне ти не потянеш клоунаду крутиш бо сам клоун по житті!
30 Листопада 2017, 12:31
Хто кого прикриває? Тож написано - "За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України". Шо ше не так? Навіщо писати ахінею? Йдіть на Волинські новини, там така стаття, що вже й винних знайшли, а Гаврук з німбом сидить
30 Листопада 2017, 12:36
якби не Гаврук то мажори і менти срали б з високої гори на нас смертних а так хоч є якась управа
30 Листопада 2017, 13:19
суть в тому, що поліція має захищати а не копати, вимагати, відбивати, залякувати. вбивати, а із за такик міліціантів псується репутація нормальної поліції, яка дійсно працює. Тому не виніть всю поліцію. В сімї не без уродів як то кажуть .тому виніть тільки уродів а не всю сімю.
30 Листопада 2017, 13:24
Гаврук - управа? Не смішіть людей.
30 Листопада 2017, 15:35
Ви спочатку навчіться розмовляти з людьми...а потім вже застосовуйте своє красномовство!!!! <br/>Невеличка замітка для вас....не судіть всіх по своєму курнику...хамство з вас не робить людини...
30 Листопада 2017, 15:37
Назвіть,будь-ласка, хоча б одного мажора проти якого виступив Гаврук.Він теж знає своє місце.
30 Листопада 2017, 16:08
Гаврук дуже гарно і продуктивно співпрацює з депутатом облради Котюком. Не знаєте чому? Чому ж тут замовчуються усі оборудки з піском?
30 Листопада 2017, 16:24
На кожного можна щось знайти а те що Гаврук не дає споеійно дихати поліціі то це добре. Басалика не боіться бо має добоі яйця. А ти вчителька напевно або мама рудусиха або мент який нічого не робити і б'є по клаві. Гаврук давай довоть діло до кінця.
30 Листопада 2017, 21:43
Не знаєте людини...не тикайте їй...я ж вас шавкою не називаю..хоч ви лаєтесь)))))))))))))))))
30 Листопада 2017, 23:02
Мент галімий
30 Листопада 2017, 23:25
Гаврук просто піариться, хоче себе показати, але кажуть, що в його жовта карточка, тому й не диво, що веде себе не адекватно, просто прикриває рабський притон, а може він сам і прибив Бакурина.
30 Листопада 2017, 23:28
собаці - собача смерть героя знайшли він же сам вбивця
30 Листопада 2017, 23:40
Це ти тріпаєшся і все. А за смерть то дивись за собою пес смердючий
01 Грудня 2017, 02:24
Що в Гаврука є жовта карточка! Бачу багато кому відомо, хто з ним спілкувався хочаби раз там видно зразу що в чувака дах потік!!!
01 Грудня 2017, 11:14
В людини немає аргументів по темі бо вже видихнувся. То починає переходити на особистості і проявляти свою слабину. А по ходу Гаврук прав ви ж самі палите кантору.
01 Грудня 2017, 12:08
Ну й народ, ви всіх обсерете і винних і невинних, прочитали заговолок і гадите... Стидно за націю &quot;українці&quot;...
01 Грудня 2017, 19:53
З усього вище написаного я зрозумів, що через таких гавруків на чолі з пастором ми просрали крим і добралися до Волині.
01 Грудня 2017, 22:42
Просто заздрите Гавруку. Шо він на вас клав. А робить він свою роботу. Арівідерчі
02 Грудня 2017, 00:08
Ой як грубо, невже ваше виховання дозволяє вам так виражатися? Не солідно............
02 Грудня 2017, 02:37
я горда що є такі Гавруки бо вміє знайти управу на прокурорських не доведи мати справу з такими порядними ментами і Басалик потім дасть заключення що ніхто не бив і всі зуби цілі
02 Грудня 2017, 22:44
було б чим гордитися......слизняк ваш гаврук...продажний...неадекватний і не розумний
02 Січня 2018, 21:26
Рудусь сидить як миша в батьків, це шо за розшук такий, коли це бляцтво скінчиться. Поки переховується від слідства то пішов добив того бідолаху Бекуріна і далі до батьків...нема тіла нема проблем. Хочу до матері звернутись - є свідки які бачили як ваш Вітя добив Бекуріна. Ваш син це погань якій місце на зоні і він там буде, не сумнівайтесь, особисто я прикладу всі зусіилля що б та гнила система хоть на цей раз спрацювала!
02 Січня 2018, 21:31
Почитав коменти, та тут одні родичі того рудуся конченого сидять. Уявіть шо вашу дитину побили менти і кінули помирати бо він не людина, він зек і болі значить не відчуває і жити йому не треба. Тепер ваш вітя буде зеком, його теж тепер можна безнаказано комусь покалічити ?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39